bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня громадської активності 2013: завершення шостого року програми
18.11.2013

«Майстерня громадської активності» - це програма неформальної громадянської освіти молоді та підтримки її громадських, соціальних та культурних ініціатив в Україні, Польщі та Білорусі. В рамках цієї програми молодь покращує життя своїх громад через невеликі проекти, отримуючи через них поштовхи для саморозвитку та нові «живі» знання. 

На підсумковій презентації програми, яка відбулась 30-го жовтня в Ужгороді в форматі “Кав’ярні відкритого простору”, було представлено втіленні ініціатив учасників, опис яких ви можете знайти в додатку.

Про те, що таке Майстерня, та яке значення вона має для молоді відповіли учасники прорами:

Анастасія Журавльова (м. Сімферополь):

Окрім нових знань та міст, гарних емоцій та прекрасної атмосфери, знайомства з неймовірними людьми й продуктивного спілкування, Майстерня подарувала віру в себе. Я і раніше знала, що можу бути активною й була такою, але завдяки програмі я змогла не тільки запропонувати ідею, але й пройти весь шлях втілення своєї ідеї: стати організатором та взяти на себе відповідальність в повній мірі. Майстерня показала, якою може та має бути неформальна освіта. Програма навчила мене, що те, що ти робиш, має бути важливим для тебе та для твого суспільства, та якщо ти вже вирішив робити справу, то вкладай в неї душу!»

Дмитро Попов (м. Донецьк):

«Майстерня» звернула увагу зсередини назовні. Ця програма показала й навчила як можна змінити Світ не тільки для себе, але й для інших людей»

Анна Сингаєвська (м. Житомир):

9 місяців тому слово «Майстерня» асоціювалось з приміщенням, де виготовляються певні вироби. Але пройшов час і слово «Майстерня» змінило своє значення раз і назавжди. Навколо тебе ініціативні, молоді люди, які прагнуть змін на краще. Також поряд команда тренерів, які  сьогодні можуть дати безцінну пораду, а завтра - стати для тебе близькими друзями.

«Майстерня громадської активності» дала багато корисних знань для подальшого життя. Ця програма дає набагато більше ніж просто навички для реалізації проектів.  Майстерня змінює життя і ти починаєш діяти!”

Юлія Ютовець (м. Луцьк):

Під час участі в Майстерні я  відкрила в собі такі якості як відповідальність, щирість, уміння працювати в команді, прагнення до самоосвіти, креативність, далекобачення, впевненість в собі та людях які мене оточують”

Поліна Коваленко (м. Кривий Ріг):

Насамперед Майстерня дала мені віру в себе та свої сили, поштовх до дій, натхнення, величезну кількість ідей”

«Майстерня громадської активності» - це програма неформальної громадянської освіти молоді та підтримки її громадських, соціальних та культурних ініціатив в Україні, Польщі та Білорусі. В рамках цієї програми молодь покращує життя своїх громад через невеликі проекти, отримуючи
через них поштовхи для саморозвитку та нові «живі» знання. Ця програма релізується «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій» (Україна) та спілкою «Genius Loci» (Польща) за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойсса Фонду ім. Роберта Боша та Спілки MitOst e.V. та програми Польсько-Американського Фонду Свободи «Перетворення в регіоні» –RITA, яка реалізується Фондом Освіта для демократії (Польща). Своїй інтенсивній та ефективній роботі протягом вже майже 6 років «Майстерня громадської активності» завдячує якісному співробітництву з постійними локальними партнерам в Україні – з Донецькою громадською
організацією «Альянс», Коаліцією молодіжних організацій Черкаської області «Молода Черкащина», НУО «Клуб молодих лідерів» (м. Сімферополь) та Хмельницьким обласним Центром молодіжних ініціатив, а також з громадською організацією To.pole (Краків, Польща).

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.