bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

МБФ “Здоров’я українського народу” врятував старий рентгенівський апарат Тернопільської лікарі
25.11.2013

На початку листопада 2013 року Міжнародний благодійний фонд “Здоров’я українського народу” передав Тернопільській комунальній міській лікарні №2 запасну рентгенівську трубку в якості благодійної допомоги.

На шляху повноцінного надання медичних послуг жителям Тернопільщини лікарня постійно стикається з проблемою недостатнього матеріально-технічного забезпечення. За умов постійної затребуваності рентгенологічних досліджень, що виявляє чималий ряд захворювань, рентгенівський апарат у лікарні є старим і потребує заміни однієї з деталей – рентгенівської трубки. Без неї проводити дослідження неможливо.

Дізнавшись про це, Міжнародний благодійний фонд “Здоров’я українського народу” вирішив допомогти Тернопільській лікарні, залучивши кошти від благодійників-юридичних та фізичних осіб.

Благодійна допомога була передана у межах благодійної програми “Лікарням від серця” з метою покращення матеріально-технічної бази лікарні та підвищення якості медичного обслуговування населення. Вартість благодійної допомоги дорівнює 187 000 грн.

 

Контакти

  • Анна Козаченко
  • прес-служба Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу”
  •  (044)-229-03-03
  •  (096)118-20-27
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.