bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всім будинком на боротьбу з бездомністю!
02.12.2013

Галина Іванівна працює вахтером в звичайному, нічим не примітному житловому будинку. Якось днями побачила в газеті оголошення про збір старого одягу для безхатченків і не змогла залишитися байдужою. Вона організувала збір речей у жителів свого будинку. Так як вона користується великою симпатією і впливом, будучи вахтером цього будинку , вона змогла переконати половину мешканців перебрати свої старі речі і передати на благодійність. Галина Іванівна кілька днів складала всі, передані їй мешканцями будинку, речі і коли їх набралася величезна кількість - зателефонувала в благодійний фонд «Соціальне партнерство» і домовилася про передачу речей безхатченкам . На наступний день до Галині Іванівні приїхала машина з фонду і забрала 28 величезних мішків з одягом.

 
«Я і не очікувала , що на моє прохання відгукнеться стільки жителів мого будинку. Думала, може, пару сусідів щось передадуть та й усе. А тут … ого- го, просто!», - Каже Галина Іванівна співробітнику фонду, який забирає речі.
 
Благодійний фонд «Соціальне партнерство» ще в 2012 році запустив проект по збору одягу «Кияни для Киян». У рамках цього проекту кожен бажаючий може принести свої старі, але теплі речі за адресою провулок Лобачевського 8а і передати їх тим, хто дуже в них потребує. Величезне спасибі таким добрим людям , як Галина Іванівна, які готові витратити трішки свого часу для того , щоб підтримати людей, що потрапили в скрутне становище!
 
Стає все прохолодніше. І з кожним днем люди, що живуть на вулиці , все більше потребують у теплому одязі. Не проходьте повз них! Допоможіть і Ви! Переберіть у себе свої старі речі і принесіть їх до нас у фонд , де вони будуть роздані всім відвідувачам денного центру допомоги «Стефанія». Також підтримуйте проекти фонду на нашому сайті: http://socpartnerstvo.org/ru/. Цим Ви врятуєте їм життя ! Тел. (044) 591 54 43.
 
 
 
 
Автор: Дмитрий Комышан

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.