bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Сонечка в долоньках» і радість в серцях більше як на 11000
06.12.2013

4 грудня 2013 року Клуб успішних людей за підтримки Фундації імені князів-благодійників Острозьких зібрав своїх членів і прихильників на благодійну вечірку «Сонечко в долоньках», метою якої є залучення пожертв для  придбання фізкультурно-реабілітації.

Під час 2 годинної вечірки, що відбулася у фойє Рівненського обласного театру ляльок,  діти з інтернату дали  чудовий концерт з жартами, танцями і поетичними привітаннями. Більшість гостей вечірки були вражені високим рівнем дитячої  майстерності з виготовлення сувенірів, натурального ароматичного мила, ужиткових речей, прикрас із натуральних рослинних, виставлених під час вечірки, які  виготовили вихованці інтернату спільно з майстрами Клубу успішних людей, що протягом 2-х років регулярно добровільно та безоплатно проводять творчі  майстер-класи і таким чином дають дітям навички праці, що дозволить їм займатися власним ремеслом по закінченню навчання.

Гостями вечірки стали Рівненські митці, підприємці, банкіри, промисловці, які отримали чудову нагоду поспілкуватися між собою та взяти участь благодійному аукціоні. Кілька журналістів мали чудову нагоду взяти інтерв’ю у відомих людей і поспостерігати за радісними обличчями дітей і теплими поглядами дорослих.
Повідомляючи про результат, ініціатор благодійного вечора, голова Клубу успішних людей, член Ради директорів Фундації Острозьких Ольга Лук’янова - сказала: «Завдяки учасникам протягом 2-х годин благодійної вечірки було зібрано біля 11000 грн., пожертв. Доброчинні внески запалюють у сонечка в наших долонях, душах і серцях. Саме тому кожен учасник благодійної вечірки, роблячи пожертву, отримав у подарунок усміхнене сонечко, на пам’ять про свій благородний внесок і дітей, чиїми руками виготовлено цей світлий сувенір».

До кінця грудня Фундація Острозьких придбає фізкультурно-реабілітаційне обладнання та передасть його  для Тучинського інтернату.
Тим часом, з наближенням Різдвяно-Новорічних свят  діти інтернату очікують від Святого Миколая сніжної зими та саночок.  Усі 80 вихованців інтернату готові поміститися на 20 санках, катаючись по черзі.

Просимо рівненські родини та підприємства зробити подарунок знедоленим дітям, придбавши санки.
Фундація Острозьких готова прийняти від благодійників і спонсорів й організувати перевезення саночок для Тучинського інтернату  протягом грудня 2013 – січня 2014 року, таким чином даючи старт щорічній благодійній акції «Різдво для всіх». 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.