bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Представники НУО обговорили проблеми медико-соціальної експертизи
16.12.2013

12 грудня 2013 року відбувся всеукраїнський круглий стіл «Медико-соціальна експертиза в Україні: шляхи покращення» у місті Львові.

Під час заходу учасники обговорили проблеми, з якими стикаються особи при проходженні медико-соціальної експертизи. Були запропоновані та обговорені рекомендації щодо покращення процедури проведення медико-соціальної експертизи та дотримання прав осіб з обмеженими можливостями. Презентовано для обговорення іноземний досвід функціонування служб медико-соціальної експертизи в країнах Європи.

Під час проведення заходу обговорено питання подальших дій щодо просування громадських рекомендацій та напрацювань в органах влади. Слід відзначити, що Центром громадської адвокатури здійснюється громадська експертиза діяльності МОЗ в цій сфері (Наказ МОЗ №259-адм від 28.11.2013р. «Про проведення громадської експертизи»), в рамках якої планується просувати пропозиції.

Захід проводився у рамках проекту «Реалізація громадських ініціатив підтримки правової допомоги щодо проходження медико-соціальної експертизи та пов’язаних з нею питань, аналізу викликів інвалідизації, реабілітації, підготовки пропозиції та їх просування», який реалізовується громадською організацією «Центр громадської адвокатури» за підтримки програми «Громадське здоров’я» Міжнародного фонду «Відродження».

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.