bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Донецьку відбувся дитячий благодійний турнір з боулінгу «Грай та допомагай!»
25.12.2013

22 грудня 2013 року в боулінг-клубі «Хамелеон» відбувся благодійний боулінг-турнір серед дитячих команд Донецької області «Грай та допомогай!»

В турнирі прийняли участь 4 команди (по 5 дітей в кожній) з Торезького та Сніжнянського дитячих будинків, Ясинуватського професійного будівельного ліцею, діти з неповних або багатодітних сімей Шахтарського району. Такий турнір відбувся в Донецькій області вперше.

«Жоден з учасників раніше не грав в боулінг, тому діти спочатку почували себе не досить впевнено, но потім війшли в азарт, і гра пошла», - повідомила директор Донецького обласного благодійного фонду Центр соціального розвитку «Міст» Ольга Косінова, - останні півгодини розгорнулась серйозна боротьба за перше місце, учасники один за одним вибивали «страйк».

В напруженій боротьбі перше місце посіла команда «Сніжинки» з Шахтарського району. Вони стали володарями разового сертифікату на 10 відвідувань веревочного парку «Лень в пень». Срібло дісталось команді «Сніжок» з міста Сніжне, бронза  - команді «Шарики» з міста Тореза. Ці дві команди провели залишок дня на льодовому катку у розважальному центрі «Фунтура». І останнє місце завоювала команда «Елочки» з міста Ясинувата, яка отримала квитки на виставу в Донецький дельфінарій «Немо».

Прийшли привітати дітей і працівники регіонального представнитцва КРКА Україна, які подарували кожному учаснику набір солодощів.

Логічним продовженням турніру стало відвідування тих місць, квитки на які виграли учасники. Восторгу дівчат та хлопців не було меж, за словами Марини Максименко, фахівця сектору молоді та спорту Шахтарської райдержадміністрації «…діти залишились вельми задоволені, емоції переповнювали їх всю дорогу, поки їхали додому!!! Люди в маршрутці почали розпитувати, де ж це вони були, з таким восторгом діти пригадували прожитий день!!! Дякуємо за шматочок добра та щастя для дітей Шахтарського району!!!!»

За словами організаторів турніру пізнавальне та корисне дозвілля для дітей з маленьких шахтарських містечок та сіл Донецької області, які опинились в складних життєвих умовах, виховання у них навичок здорового способу життя та командного духу допомогає їх всесторонньому розвитку, тому команда благодійного фонду «Міст» планує зробити такий турнір щорічним.

ПАРТНЕРИ ТА ОРГАНІЗАТОРИ ТУРНІРУ:

- Донецький обласний благодійний фонд Центр соціального розвитку «Міст»;

- боулінг-клуб «Хамелеон»;

- Донецький дельфінарій «Немо»;

- веревочний парк «Лень в пень»;

- розважальний центр «Фунтура»;

- Донецький прес-клуб.

Відеосюжет про турнір можна переглянути за посиланням http://union.ua/programs/bouling_kak_podarok/

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.