bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спортивні старти Оршовецької громади
23.01.2014

До цього часу тут не було закладів, які б сприяли фізичному та духовному розвитку молоді, отож його створення стало необхідністю. Населення Оршівців складає 2200 чоловік, з них 292 – учні місцевої школи, які потребують умов для занять спортом.

Місцева громада, залучивши до сільського Благодійного фонду «Соціум» 100 тисяч гривень, інвестувала їх у ремонт занедбаного приміщення адміністративно-культурного центру. До реконструкції спортивного комплексу долучився і Благодійний фонд «Зміцнення громад». Він надав допомогу сумою 388 тисяч гривень.

Ремонті роботи розпочались у червні 2013 року. Наразі вони завершені і створені всі умови для функціонування спортивного залу: здійснено капітальні ремонтні та оздоблювальні роботи, встановлено потужну опалювальну систему та спортивне обладнання.

«Сьогодні ми побачили, чого можна досягнути, якщо діяти разом. Ініціатива громади, фінансова підтримка бізнесу і сприяння місцевої влади дозволили відкрити сучасний спортивний зал в Оршівцях. Це безумовно вплине на духовний та фізичний розвиток сільської молоді та дітей, а також забезпечить їм змістовне дозвілля», – коментує подію директор Благодійного фонду «Зміцнення громад» Тетяна Павлівна Василик.  

«Чудово, що на території Чернівецької області діє компанія, яка керується принципами соціальної політики. Я впевнений, що у майбутньому Оршовецький спортивний комплекс стане центром фізичної культури не тільки села, але й усього регіону», – зазначив голова Кіцманської районної державної адміністрації Віктор В’ячеславович Темерівський.

Відкриття спортзалу завершилось святковим концертом дитячих колективів. Також було вручено подяки Тетяні Павлівні Василик, директору Фонду «Зміцнення громад», Юрію Васильовичу Гаврилюку, заступнику голови правління корпорації «Сварог Вест Груп» по Південному регіону та  Миколі Васильовичу Чередарику, директору агрофірми «Оршівська».

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.