bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Адміністративним послугам - громадський контроль!
27.01.2014

Громадська робоча група по проведенню дослідження задоволеності замовника рівнем надання послуг у ЦНАП провела засідання по обговоренню результатів моніторингу ЦНАП. Засідання відбулося 13 січня 2014 р. у приміщенні малого залу міськвиконкому. Метою засідання стало розгляд звіту за результатами проведення спостереження в ЦНАП та проведення глибинних інтервю, а також проміжних результатів проведення експерименту в ЦНАП. 

На засіданні були присутні 15 осіб: лідери громадських формувань, експерти, підприємці, депутати міської ради та посадові особи ОМС. Робочою групою було розглянуто звіти, обговорені проблемні питання в роботі ЦНАП та запропоновані певні рекомендації щодо покращення роботи, а саме:систематизація інформаційних карток (їх поділ за кольором), створення умов для прийому людей з обмеженими фізичними можливостями, покращення графіку роботу, надання супутніх послуг та використання сучасних інформаційних технологій для роботи з клієнтами центру. 

Начальник відділу забезпечення депутатської діяльності та звязків з громадськістю апарату виконавчого комітету Вознесенської міської ради, Зелінська Тетяна Леонідівна, за результатами зустрічі зазначила: “Дослідження рівня задоволеності замовника рівнем надання послуг ЦНАП проводиться раз на рік та згідно інструкції І-СУЯ/03. Минулого року дане дослідження проводилось працівниками органу місцевого самоврядування та цього року, це дійсно незалежний погляд з боку громадськості та користувачів. Проведення незалежної оцінки дозволить значно покращити якість послуг та роботу центру взагалі. Виконавчий комітет у свою чергу готовий надати всебічну підтримку в проведенні моніторингу та забезпечить виконання рекомендацій в повсякденній роботі ЦНАП”

Метою поекту “Громадський моніторинг діяльності центру надання адміністративних послуг в місті Вознесенську”, що здійснюється МБО “Фонд громади Вознесенська” за підтримки програми “Громадянське суспільство та належне врядування” Міжнародного фонду “Відродження” є покращення якості надання адміністративних послуг в сфері землекористування та архітектури шляхом впровадження рекомендацій від громадськості, підготовлених за результатами моніторингу діяльності ЦНАП у м. Вознесенську.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.