bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громада Бурштина тепер має ковзанку
04.02.2014

Хоча арена в перспективі, але ковзанка, яка вже обладнана всім необхідним і для гри в хокей, 2 лютого2014 року посвячена і урочисто відкрита.
 
Відкрив міську ковзанку о. Дмитро, який побажав усім гарного проведення часу та відсутності травм, після чого міський голова П. Курляк розповів історію будівництва ковзанки, подякував усім, хто долучився до цього процесу.
 
 
«Спільними зусиллями Бурштинської міської ради, компанії ДТЕК та місцевих підприємців ми змогли побудувати цей каток. Завдяки конкурсу міні - проектів «Місто своїми руками» встановили 4 світлові опори (з двома світильниками) та близько 56 тис. грн. надала компанія ДТЕК на встановлення решти світлових опор. Приватні підприємці І. Головінський, М. Семеген, А. Іваськів та С. Петрагура допомагали матеріалами та технікою. Ось так нам вдалося побудувати те, що Ви зараз бачите. Звичайно, тут ще є багато роботи, ми плануємо побудувати ще роздягалку та невелику глядацьку арену, зробити стоянку для автотранспорту. Також у планах навесні забетонувати ділянку катка, на весняно-літній період зробити із зимового катка спортивний майданчик. Я надіюся, що в 2014 році ми зможемо здійснити свої плани»,- розповідає міський голова Петро Курляк.
 
 
 
Всі добре пам’ятають ділянку на вул. Коновальця, навпроти піцерії “Маргарита” - ще до липня 2013 року це було суцільне сміттєве звалище. Завдяки КП «Житловик» ділянку було прибрано та вирівняно (для цього завезено близько 500 машин землі), підключено освітлення, облагороджено. Про те, як будувалася ковзанка можна читайте на сайті АМЕР м. Бурштин.
 
Першими на лід вийшли гравці хокейної команди м. Бурштин, які до цього часу змушені були на тренування їздити до міста Калуша. Після кількох показових виступів, усі бажаючі змогли оцінити твердість льоду та отримати багато позитивних відчуттів. Як зазначила одна із учасниць відкриття: «Ми дуже раді, що тепер у місті функціонуватиме ковзанка, ми катаємося усією сім’єю, тепер зможемо більше часу проводити разом і проводити його не вдома біля телевізора чи комп’ютера, а на свіжому повітрі, займаючись спортом.  Дякуємо усім, хто не пошкодував ні грошей, ні сил для того, щоб збудувати каток, адже ті емоції та користь, яку відчують сьогодні і в майбутньому бурштинці є неоціненними!»

Міська ковзанка працюватиме щодня до 21:00 год. Буде забезпечено прокат ковзанів, в будні дні з 16:00 до 21:00, у вихідні – з 12:00 до 21:00.

Вхід на ковзанку - безкоштовний!

Контакти

  • http://amer-burshtyn.org.ua/uk/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.