bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Стаханові відбулась відеоконференція для поліпшення діяльності центру адмінпослуг
25.02.2014

Центр адмінпослуг у м. Стаханові (Луганська область) працює, в основному, відповідно до чинного законодавства України, яке регулює сферу надання адміністративних послуг населенню. Але є й невирішені проблеми. 

За планом проекту «Демократизація адміністративних послуг у Луганській області: оцінка громадськості» 23.02.2014 р. була проведена чергова відеоконференція. Експерти обговорювали проблеми надання адміністративних послуг у м. Стаханові. 

Фінансова підтримка проекту від Міжнародного фонду «Відродження».

Організатор заходу – Луганський обласний центр політичних та соціологічних досліджень «Політсоціум».

Модератором відеоконференції був  керівник «Політсоціума» - В.Іванов. Він повідомив учасників, що в м. Стаханові був здійснений моніторинг діяльності центру надання адміністративних послуг (ЦНАП). Його результати показали, що ця установа працює, в основному, відповідно до чинного законодавства України, яке регулює сферу надання адміністративних послуг населенню. Але є й невирішені проблеми. Провідна проблема  - це необхідність збільшення кількості популярних для населення адміністративних послуг, які повинні надаватися через ЦНАП. Відповідно в рамках цієї проблеми учасники обмінялися точками зору. За результатами обговорення були сформульовані такі пропозиції для підвищення якості адміністративних послуг у м. Стаханові: 1) відповідно до чинного законодавства здійснювати за принципом «єдине вікно» у ЦНАП послуги державної міграційної служби (оформлення й видача паспортів громадянина України, у тому числі для виїзду за рубіж) і державної реєстраційної служби (реєстрація нерухомості, у тому числі земельних ділянок); 2) активізувати роботу приймальні по наданню безкоштовної первинної правової допомоги населенню, яка функціонує в ЦНАП, у тому числі систематично розміщати в ЗМІ інформацію про режим роботи й результати її діяльності; 3) навчити персонал ЦНАП практиці обслуговування клієнтів з обмеженими фізичними можливостями для цього провести з ними заняття по темі: « Як надати допомогу клієнтові з обмеженими фізичними можливостями при одержанні їм адміністративної послуги ЦНАП». 

Контакти

  • Голова Луганського обласного центру політичних та соціологічних досліджень «Політсоціум»
  • В. Іванов
  • [email protected]
  • (0642) 52-81-31

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.