bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійники у Донецьку передали обладнання дитячій лікарні
27.02.2014

25 лютого 2014 року в обласній клінічній  дитячий лікарні міста Донецька відбулася прес-конференція з передачі  лікарняного обладнання. 

У прес-конференції взяли участь: представник наглядової ради Єжи Конік, лікар обласного отоларингологічного відділення Ритинська Наталія Лаврентіївна, представник донецької філії ПАТ «Кредобанк» Усатюк  Раїса  Іванівна, представник фонду  Донецької області Семиволос  Наталя. А також були присутні представники управлінь при донецької облдержадміністрації, ЗМІ, батьки та діти, яким було передано слухові апарати. Координатором благодійних акцій “Серце до серця” в місті  Донецьк є ДМГО «Альянс».

Головна мета діяльності Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця » є здійснення благодійної діяльності в інтересах суспільства та окремих категорій осіб, зокрема порятунку життя і здоров’я українських дітей.

В Україні акція  «Почуй світ» проводилася восьмий раз. У 2013 році завдяки мешканцям області  було зібрано 358955,56 грн., це  дало змогу придбати лікарняне обладнання для дітей з вадами слуху.

Фондом було придбано: слухові апарати дитячі (Quatum 6HP/ Max E Spm/ Max E Sp), портативний прилад для отоакустичної емісії Oto Read (сринінговий), імпедансний аудіометр для об’єктивного дослідження слуху АТ235, електрокоагулятор високочастотний. Все обладнання буде встановлено в обласній клінічній дитячій лікарні та буде безкоштовним для всіх діток. А сьогодні перші 15 слухових апаратів знайшли своїх маленьких господарів. 

На початку конференції були вручені  «Золоті серця» за активну участь в акції представникам Донецького обласного  дитячо-молодіжного центру, обласному центру соціальних служб у справах сім’ї та молоді, Управлінню з питань фізичної культури та спорту ДонОДА, Департаменту освіти і науки ДонОДА та головному спонсору - акції донецькій філії ПАТ «Кредобанк».

«У нашій сім’ї  дві дитини з проблемами слуху. Поліна втратила слух після хвороби, нажаль , ми не маємо змоги самостійно придбати слуховий апарат. Ми дуже раді, що до нас повернулись обличчям, нас почули та допомогли »- так розповила бабуся Поліни.

У 2014 року всеукраїнська благодійна акція буде проводитися 7-28 квітня, збір коштів буде направлено на допомогу дітям з вадами зору.

Більш детальну інформацію про діяльність ВБФ «Серця до серця»  можливо знайти на сайті.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.