bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Національна Медична Премія – найвища громадська відзнака у сфері медицини!
28.02.2014

Щороку сотні відомих і впливових представників медичної й фармацевтичної спільноти України об’єднує масштабний захід – церемонія нагородження лауреатів Національної Медичної Премії.

У межах конкурсу відбувається вибір та нагородження кращих медичних працівників та закладів системи охорони здоров’я, професіоналізм та особисті якості яких заслуговують на всеукраїнське визнання. Участь у конкурсі – безкоштовна, а вибір переможців – прозорий та неупереджений.

На думку Олега Іщенка, голови представництва Berlin Chemie Menarini Group в Україні, що уже не перший рік активно підтримує проведення церемонії, обов’язковими критеріями відбору кращих медичних сестер та лікарів повинні стати: порядність, високий професіоналізм і подекуди одержимість своєю професією. А Національна Медична Премія – є тим об’єктивним підходом і прожектором, що збирає думки спеціалістів у сфері охорони здоров’я України, обираючи найкращих медиків країни.

Завітати на захід можна лише за ексклюзивними запрошеннями, кількість яких затверджується Оргкомітетом Національної Медичної Премії на чолі з Василем Лазоришинцем, керівником лікувального управління НАМН України, заступником директора Інституту серцево-судинної хірургії ім. Амосова.

У червні 2014 року відбудеться чергова церемонія нагородження лауреатів найвищої незалежної громадської відзнаки у сфері медицини за підтримки Міжнародного благодійного фонду “Здоров’я українського народу” та сприяння МОЗ України.

Переможці конкурсу визначатимуться в основних номінаціях (практикуючі лікарі, викладачі медичних навчальних закладів, адміністратори закладів системи охорони здоров’я, середній медичний персонал, заклади охорони здоров’я, медичні навчальні заклади) та спеціальних (гордість української медицини, інновації в медицині, кращий лікар-новатор в телемедицині, корпоративна соціальна відповідальність, особливий внесок в охорону здоров’я), кількість премій у кожній з категорій щорічно затверджується Оргкомітетом.

Детальніше про конкурс читайте на сайті Національної Медичної Премії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.