bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як школярі ставатимуть чемпіонами
12.03.2014

13 березня 2014 в 10:30 в НСК «Олімпійський» відбудеться презентація проекту «Ставай чемпіоном» для школярів та дітей з інтернатів. У заході візьмуть участь діти з інтернатів № 11 і №12, діти пільгових категорій та школярі м. Київ.

Незважаючи на складну ситуацію в Україні, не можна забувати про здоров’я наших дітей. З метою популяризації здорового способу життя, фізичної культури і спорту чемпіон світу та Європи, заслужений майстер спорту з плавання Денис Силантьєв розробив зарядку для школярів.

Зарядка пройшла апробацію в університеті імені Б. Грінченка і затверджена Департаментом освіти і науки м. Києва.

Девіз проекту: «Зарядка - це стиль життя».

Ініціатор і автор зарядки: заслужений майстер спорту Денис Силантьєв

Учасники проекту: Денис Силантьєв, Маша Собко, Соломія Вітвіцька, Сергій Симак, Анатолій Анатоліч, Сергій Костецький.

Гості заходу: Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Дядя Жора, Михайло Войцеховський, Євгенія Власова, Михайло Войцеховський, директор Інституту післядипломної освіти КУ ім. Б. Грінченка.

Історія проекту почалася в 2012 р. з проведення акції «День Ч - День Чемпіона», де зібралося більше 15 000 людей. У рамках проекту «Ставай чемпіоном» вперше в Україні відбулася масова зарядка на НСК «Олімпійський» під час проведення матчу між футбольними клубами «Динамо» і «Говерла». У 2013 р. багато школи та школи-інтернати отримали диски з методичними рекомендаціями та відео-зарядкою для молодших класів. Цього року диски з відео-зарядкою будуть направлені в навчальні заклади для учнів молодших та старших класів.

Для довідки: Під час заходу відбудеться закриття фотовиставки та вручення вихованцям шкіл-інтернатів їх фото-портретів з зірками в рамках соціального проекту «Мрії дітей». Під час реалізації проекту 2 дітей отримали стипендії та одну дівчинку сім’я взяла на піклування. У ході заходу відбудеться перше знайомство дівчинки з новою сім’єю.

Більше на сайті

Контакти

  • 068 836 86 20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.