bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підтримку WindowsХР завершено. Windows 8 для громадських організацій
22.04.2014

В рамках події відбувся тренінг з ефективного використання Windows8 для громадських організацій. Відеозапис тренігу можна продивитися тут 

«Windows XP як операційна система вже застаріла і не має відповідних технологій для захисту своїх користувачів. А після 8 квітня останні не будуть отримувати навіть оновлення з безпеки. Саме через такі високі ризики Microsoft рекомендує споживачам оновитись до сучасної ОС, наприклад, Windows 8.1», – коментує Андрій Бурлуцький, керівник бізнес-групи Windows компанії «Майкрософт Україна»

Усі презентації з події можна скачати на OneDrive.

Замовити Windows 8 безкоштовно для громадських організацій можна тут . Про інші програми для громадських організацій на сторінці підтримки

Серед ризиків, на які наражаються користувачі застарілих програм:

Підвищення витрат і зниження продуктивності. Компанії, які продовжують покладатися на застарілі технології, окрім іншого, переплачують за їхню підтримку. Дослідження, проведене компанією Techaisle, показало, що підприємства, які використовують застарілі технології всього на трьох ПК, витрачають на їхнє технічне обслуговування та оновлення в середньому на $1683 більше, ніж на аналогічні операції з більш сучасними пристроями.

Низький рівень безпеки. У першій половині 2013 року майже 17% комп’ютерів, які використовували сучасні продукти безпеки Microsoft, були атаковані шкідливими програмами. Хоча користувачі Windows 8 та Windows XP зіштовхувались з однаковою кількістю атак, вірогідність зараження у користувачів Windows XP була вища в 6 разів. Про це свідчать дані 15-го випуску звіту Microsoft Security Intelligence Report (SIRv15), у якому проаналізовані вразливості та загрози, з якими зіштовхувались понад мільярд систем по всьому світу.

Відсутність нових програм. Після 8 квітня 2014 року розробники програм і незалежні постачальники рішень не будуть публікувати оновлення для існуючих програм і розробляти нові рішення для Windows XP. Іншими словами, нові програми більше не будуть доступними для користувачів Windows XP, що негативно вплине на їхню конкурентоспроможність та продуктивність.

 

Контакти

  • http://www.microsoft.com/ukraine/socialprojects/software-donations/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.