bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Власний прибутковий бізнес у Бурштині – міф чи реальність?
23.04.2014

18 квітня 2014 року відбулася презентація проекту «Розвиток бізнес-середовища в Бурштині». У зустрічі взяли участь близько 50 представників малого та середнього бізнесу міста Бурштина, громадських організацій, Бурштинської міської ради та жителі міста, які хочуть розпочати власний бізнес або знайти роботу.
                                  
За результатами численних досліджень бізнес-середовища на територіях присутності компанії ДТЕК, провідним спеціалістом консалтингової компанії «Навігатор» Андрієм Гінкулом було запропоновано ряд кроків, які дозволять розробити Стратегії розвитку субрегіону Бурштин вже в 2014 році та створити 150 нових робочих місць у місті та районі і поліпшити його інфраструктуру.
 
«Ми провели дослідження, і визначили, які сфери у Бурштині потребують розвитку. Насамперед, це проекти з розвитку інфраструктури міста, енергоефективності, медицини та бізнес-середовища. Для нас дуже важливо, щоб в реалізації проектів в цих напрямках брали участь жителі та експерти і їх реалізація контролювалась, як Компанією, так і громадою міста, - зазначив начальник відділу з планування та реалізації соціальних проектів Анатолій Соловйов . - Завдяки злагодженій співпраці ДТЕК та міської влади Бурштин є лідером серед міст присутності з реалізації багатьох проектів. Тому сподіваюсь на успішну реалізацію і цього проекту та активну діяльність громади. Нашим головним завданням  є відкрита та прозора робота. Тому, в кінці цього місяця буде запущено новий веб-сайт, в якому буде доступною інформація по всіх соціальних проектах, що реалізовуються у містах присутності ДТЕК. Кожен бажаючий зможе подивитися, які проекти вже реалізовано, що є в найближчих планах та куди і в якій кількості витрачаються кошти».
 
Найважливіший акцент Стратегії буде спрямований на питаннях економічного розвитку субрегіону та створенні нових робочих місць. Тому найважливішим етапом робіт є пропозиція з боку підприємств, установ, організацій, підприємців, жителів населених пунктів субрегіону (юридичних та фізичних осіб) ідей бізнес-проектів, які дозволять сформувати Операційну частину Стратегії. Ідеї бізнес-проектів буде проаналізовано та відібрано Робочою групою в травні-червні 2014 року. За результатами цієї роботи буде сформовано перелік бізнес-проектів Стратегії . Фінансування заходів Стратегії буде здійснюватися з коштів, наданих компанією ДТЕК та залучених з бюджетних та грантових джерел.
 
«Взаємовигідні партнерські відносини приватного бізнесу, органів влади та громадськості дають можливість регіону розвиватися. Результат нашої співпраці видно вже сьогодні. Це ремонт та нове обладнання в Бурштинській  міській лікарні , отримання безкоштовних телемедичних консультацій від провідних фахівців України та закордону, облаштування дитячих спортивно-ігрових майданчиків, комп’ютерні класи в школах», зазначив Бурштинський міський голова Петро Курляк.
 
Запрошуємо усіх осіб, зацікавлених у розвитку субрегіону Бурштин, підприємців, підприємства, громадські організації та установи усіх форм власності запропонувати ідеї проектів, які дозволять більш ефективно сприяти економічному розвитку субрегіону.
 
Заповніть анкету для участі у проекті – Анкета для участі у проекті.
 
Заповнену анкету має бути надіслано не пізніше понеділка, 26 травня 2014 року, до 18.00 на e-mail: [email protected][email protected] або передана в Агенцію місцевого економічного розвитку, телефон:+38 (098) 98 28 254.
 
За результатами відбору проектні ідеї увійдуть до Операційного Плану Стратегії і будуть подані на фінансування в 2014-2020 рр.
 
Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь-ласка за тел. 066 685 25 22, Ігор Володимирович, експерт з територіального розвитку. 
 
Деталі на сайті www.burshtyn.org
 
Візьміть  участь в розвитку Бурштинського краю!

Контакти

  • http://amer-burshtyn.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.