bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Луганську розпочалась інформаційна кампанія «Я обираю сам»
07.05.2014

У Луганській області організація «Суспільна Служба Правової Допомоги» розпочала проведення інформаційної просвітницької кампанії «Я обираю Сам» для сільських виборців Луганщини. Громадські активісти планують що інформаційна кампанія охопить близько 700 тис. жителів Луганщини.

Громадянська кампанія «Я обираю Сам» спрямована на підтримку виборців, які живуть у сільських районах Луганщини. В рамках кампанії, ініціативні групи, сформовані з представників соціально-активної молоді поширюватимуть інформаційні матеріали, що закликають сільських жителів не бути байдужими до свого виборчого права та взяти участь у виборах Президента України.

«Нашою метою є забезпечення чесних виборів, запобігання фальсифікацій і проведення широкої просвітницької роботи серед виборців, у віддалених сільських районах Луганської області. У ході виборчої кампанії мобільні групи по 5-10 чоловік будуть безпосередньо спілкуватися з виборцями, поширювати друковані матеріали інформаційно -просвітницького характеру», - зазначив один з волонтерів кампанії Сергій Васильєв.

Проект реалізується за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.