bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сільські громади Волині відчувають потребу у якісній правовій допомозі
14.05.2014

Захід було організовано Інститутом аналізу державної та регіональної політики в рамках проекту «Сільський адвокат» за фінансової підтримкипроекту «Демократизація, права людини і розвиток громадянського суспільства», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2013-2016рр.

Організаторами заходу було презентовано Локачинський районний центр безоплатної правової допомоги, а також оголошено інформацію про конкурс по відбору учасників дводенного фахового правового навчання «Знай своє право» для 40 осіб, яке відбудеться у червні місяці. 

 Голови та секретарі чотирнадцяти сільських рад району та селищної ради погодились із необхідністю створення ефективної системи надання безоплатної правової допомоги населенню Локачинського району, оскільки: «На даний момент пересічні мешканці сіл не мають фінансової змоги отримати якісну правову допомогу, та й віддаленість району від обласного центру теж є однією із перешкод її отримання. Відчувають потребу у правовій допомозі і сільські ради, які не мають у своєму штаті юристів. Саме тому я закликаю усіх сільських голів та секретарів скористатись послугами Центру, а також скеровувати до нього мешканців своїх громад»  - наголосив голова Локачинської районної ради Василь Демидюк.  

Під час круглого столу його учасники обговорили перспективи прийняття районної Комплексної Програми з надання юридично-правової допомоги населенню Локачинського району та вдосконалення заходів по правовій освіті сільського населення.

У круглому столі взяли участь голова Локачинської районної державної адміністрації Ольга Лінник, голова Локачинської районної ради Василь Демидюк, голови та секретарі п’ятнадцяти місцевих рад Локачинського району, представники громадськості.

Контакти

  • 097 950 22 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.