bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальний ролик “Настав час прокинутись. Корупція вбиває!”
03.06.2014

TransparencyInternational Україна спільно з партнерами запустила гостре соціальне відео «Час прокинутись!» про руйнівну силу корупції.

TransparencyInternational Україна в рамках інформаційної кампанії «Корупція вбиває!» оголосила про старт соціального відео «Час прокинутись!». Показ соціального відеоролику вже почався на телеканалах hromadske.tv та spilno.tv, також його можна переглянути на офіційному каналі TI Україна в youtube. Найближчим часом очікується трансляція відео на національних телеканалах України.

Відеоролик розповідає про корупційні діяння бізнесменів, вчителів, суддів через які страждають звичайні люди. Головне повідомлення відео: «Через корупцію мільйони людей не можуть заснути вночі. Але чому це не стосується корупціонерів?» - надзвичайно актуальне для України нових часів, коли була завойована можливість не просто змінити одних корупціонерів на інших, а взагалі - викорінити всю систему корупції. «Ми стартуємо одразу після президентських перегонів саме для того, щоб заявити: проблема з корупцією не може лишитися без змін, - розповіла Ольга Тимченко, керівник департаменту комунікації TransparencyInternational Україна, - «Задля реальних змін необхідна політична воля яка формується під тиском суспільного запиту. Щоб суспільний запит на боротьбу з корупцією зростав, ТІ Україна не лише розробляє законодавчі ініціативи та просуває реформи, ми також привертаємо увагу пересічних українців до головного - з корупцією необхідно жорстоко боротися на всіх рівнях. Наша країна занадто довго спала, що призвело до трагічних наслідків. Тепер всім нам прийшов час прокинутись і пильнувати за тим, аби корупціонери не залізли у наші кишені».

Відео було виготовлене Секретаріатом Transparency International (Берлін, Німеччина) та продубльовано українською мовою. До трансляції запрошуються всі зацікавлені медіа.

Інформаційна кампанія «Корупція вбиває» стартувала із серії провокативних білбордів, розміщених по всій Україні. Одночасно із цим розпочалися консультації на сайті www.anticorruption.in.ua,  де щотижня з’являються нові практичні поради та інструкції із протидії корупції. Тут користувачі отримують безкоштовні юридичні поради та звертаються по допомогу, описуючі власні проблеми, викликані корупцією.   Наступним етапом інформаційної кампанії стане проведення серії безкоштовних вебінарів «Школа громадського антикорупціонера» де кожен бажаючий зможе навчитися протидіяти корупції.

Записатись на вебінари можна за посиланням http://ti-ukraine.org/news/oficiyno/4731.html.

Контакти

  • Ольга Тимченко
  •  0503529618

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.