bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Безліч позитивних емоцій для дітей переселенців
10.06.2014

Активний та насичений день – це цікаво та весело! У цьому переконались і дітки-переселенці, котрі нині проживають на території с. Нова Гребля Вінницької області

Активний та насичений день – це цікаво та весело! У цьому переконались і дітки-переселенці, котрі нині проживають на території с. Нова Гребля Вінницької області. Ранок у дітлахів почався з невеликого квесту, котрий перевірив не лише знання дітей, їх уважність, але і не оминув стороною логіку – одними з основних завдань квесту були ребуси.

 Свої сили, гнучкість, точність, спритність та влучність малюки змогли перевірити у ході командних завдань з перепонами, м’ячами та водою.

Після насиченого активностями ранку, усі прийняли участь у чудовій грі ерудит, з допомогою котрої не лише перевірили свої знання, але і дізнались багато цікавого. Завершився день запуском у небо паперових літачків, котрі на своїх крилах підіймали в небо заповітні мрії дітей.

Заходи здійснюються ВОПО “Джерело надії” в рамках проекту «Благодійна та соціально-психологічна підтримка дітей, що переїхали з Криму: дії в надзвичайній ситуації, м. Вінниця» за фінансової підтримки ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» та ChildFund Deutschland e.V.

Контакти

  • ВОПО “Джерело надії”
  • (0432) 53-10-94

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.