bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Бурштині розпочали процес створення 150 нових робочих місць
11.06.2014

 
 
4-5 червня Агенція місцевого економічного розвитку (АМЕР) Бурштина спільно з представниками  Всеукраїнської Асоціації консультантів з управління, Бурштинської міської ради, компанії ДТЕК  провели робочі зустрічі з керівництвом Івано-Франківської ОДА, Галицької РДА та керівниками їхніх служб та відділів, місцевими підприємцями та активістами. Представники обласної та районної влади висловили готовність надавати підтримку у питаннях, які виникатимуть у процесі реалізації проекту «Розвиток бізнес-середовища у Бурштині».
 
 
 
«На різних етапах до проекту буде залучено більш ніж 1000 потенційних учасників, 30 експертів, більш ніж десять потенційних інвесторів. Також планується взяти участь більш ніж в п’яти грантових програмах. Завдяки активізації громадського та бізнес-середовища ми сподіваємося створити умови та необхідну інфраструктуру для сталого розвитку міста, відкрити нові робочі місця, підвищити комфорт та безпеку проживання на цій території», ‑ зазначив консультант проекту, провідний спеціаліст консалтингової компанії «Навігатор» Андрій Гінкул.
 
5 червня бурштинські активісти та підприємці презентували перші соціальні та бізнес-проекти. Завдяки реалізації ініціативи «Розвиток бізнес-середовища у Бурштині» в місті зможе з’явитися школа раннього розвитку дітей, молодіжний спортивний та відпочинковий комплекс в старій частині міста та багато іншого.
 
 
«Вже цього року в рамках проекту «Розвиток бізнес-середовища у Бурштині»очікується створення не менше 150-ти робочих місць. Я закликаю всіх місцевих підприємців подавати свої бізнес-проекти для створення Стратегії розвитку міста Бурштина у 2014-2020рр. Ми готові також приймати людей зі східних регіонів країни, де зараз ідуть бойові дії, і створювати для них сприятливі умови ведення бізнесу. Ми хочемо, щоб у місті з’явилися нові підприємства, а це означає інвестиції в розвиток міста, залучення додаткових коштів, нові послуги для людей, поліпшення інфраструктури», ‑ наголосив міський голова Петро Курляк, розпочинаючи робочу зустріч із підприємцями у новому офісі АМЕР.
 
Вперше консультації з бурштинськими підприємцями та експертами в рамках проекту пройшли 18 квітня. У них взяли участь близько півсотні представників місцевих малих і середніх підприємств та громадських організацій, міської ради, а також пересічні жителі міста енергетиків, що зацікавлені започаткувати власну справу чи просто знайти роботу.
 
АМЕР запрошує усіх осіб, зацікавлених у розвитку міста Бурштин, підприємців, громадські організації та установи усіх форм власності долучитися до проекту «Розвиток бізнес-середовища у Бурштині».
 
Запропонувати свої ідеї дуже просто:
1) Заповніть анкету для участі у проекті – Анкета для участі у проекті.
2) Надішліть анкету на e-mail: [email protected][email protected] або передайте до Агенції місцевого економічного розвитку, телефон:+38 (098) 98 28 254
 
Кінцевий час приймання анкет ‑ понеділок, 15 червня 2014 року, 18.00. 
 
За результатами відбору проектні ідеї увійдуть до Операційного Плану Стратегії і будуть подані на фінансування в 2014-2020 рр.
Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь-ласка за тел. 066 685 25 22, Ігор Володимирович, експерт з територіального розвитку. 
Деталі на сайті www.burshtyn.org.
 
Зробимо Бурштин найкращим містом в Україні разом!
 

Контакти

  • http://burshtyn.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.