bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери в Алчевську провели просвітницьку кампанію щодо адміністративних послуг
24.06.2014

 В рамках кампанії волонтери розповсюджували інформаційні матеріали присвячені діяльності ЦНАП, запрошували мешканців користуватись послугами міської ради та допомагали мешканцям отримати необхідні консультації.

За два місяці активісти розповсюдили понад 1000 примірників інформаційних матеріалів та надали консультації сотням мешканців м. Алчевськ.

 «Наші просвітницькі заходи були спрямовані на підвищення обізнаності мешканців щодо адміністративних послуг, які надаються у місті. Тому що багато людей у яких є проблеми або складнощі в багатьох випадках не знають куди звертатись та хто відповідальний, вважаю що після нашої кампанії мешканці Алчевськ, будуть набагато кращі обізнані в цих питаннях, - відмітив голова Луганського обласного осередку ГМ ОПОРА О. Кормілецький.

Заходи проводяться Луганським обласним осередком ГМ  ОПОРА  в рамках проекту «Моніторинг діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Алчевськ», що здійснюється за підтримки Є:вропейського Союзу та Програми Розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в рамках всеукраїнського проекту «Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.