bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«All inclusive» в Бурштині та Галицькому районі
27.06.2014

 
 

За участі представників АМЕР м. Бурштина, Бурштинської міської ради, приватних підприємців та представників служб та відділів Галицької РДА.
 
Основною метою сесії був збір  пропозицій та ідей проектів з боку підприємств, установ, організацій, підприємців, жителів Бурштина та Галицького району, які дозволять сформувати Операційну частину Стратегії. Ідеї проектів буде проаналізовано та відібрано Робочою групою в червні-липні 2014 року. За результатами цієї роботи буде сформовано перелік проектів Стратегії і визначено джерела їх фінансування.
 
Нагадуємо, що Бурштинська міська рада, Агенція місцевого економічного розвитку м. Бурштина спільно з Всеукраїнською Асоціацією консультантів з управління, Галицькою районною державною адміністрацією у партнерстві з компанією ДТЕК 18 квітня 2014 року розпочали роботу над розробкою Стратегії розвитку міста Бурштина та найближчих його околиць (30км зона) на 2014 - 2016 рр. (далі – Стратегія). Фінансування заходів Стратегії буде здійснюватися з коштів, наданих компанією ДТЕК та залучених з бюджетних та грантових джерел. Найважливіший акцент Стратегії буде зроблений на питаннях економічного розвитку субрегіону та створення нових робочих місць.
 
Під час зустрічі були обговорені та відібрані проблемні питання, котрі вимагають вирішення для того, щоб створити комфорті умови проживання мешканцям міста та району, а також умови для відкриття та ведення бізнесу та сільського господарства.
 
«Наша робота спрямована на те, щоб перейти нарешті до створення нових робочих місць, але на протязі цього процесу ми будемо робити багато потрібних, корисних для території речей. Ми приступаємо до підготовки Стратегії розвитку м. Бурштина та Галицького району. Ми хочемо знати, що ви думаєте з цього приводу, ми справді хочемо залучити думку людей, які живуть на цій території, які знають що  їм потрібно на територіях, чого їм не вистачає. Нам необхідні ваші думки та ідеї, які ввійдуть в Стратегію», - розповідає керівник проекту, директор консалтингової компанії «Навігатор» Андрій Гінкул.
Учасники зустрічі запропонували багато цікавих бізнес-ідей, які завдяки проекту «Розвиток бізнес-середовища у Бурштині та Галицькому районі» мають можливість успішно реалізуватися протягом 2014-2016 рр.
 
Слідкуйте за нашими новинами і Ви будете мати змогу стати свідками створення в Бурштині та Галицькому районі закладу грузинської кухні, школи раннього розвитку, агенства з проведення та організації святкових заходів, проведення тематичних фестивалів, спортивних та водних змагань, розвитку сфери туризму та ще багато цікавого та корисного.
 
Завдяки Вашим ідеям фраза «All inclusive» може стати цілком реальною для Бурштина.
 
Тому запрошуємо Всіх бажаючих долучитися до проекту «Розвиток бізнес-середовища у Бурштині».
 
Запропонувати свої ідеї дуже просто:
 
1) Заповніть анкету для участі у проекті – Анкета для участі у проекті.
2) Надішліть анкету на e-mail: [email protected][email protected] або передайте до Агенції місцевого економічного розвитку, телефон:+38 (098) 98 28 254
Кінцевий час приймання анкет ‑ не пізніше 10 липня 2014 року, до 18.00
За результатами відбору проектні ідеї увійдуть до Операційного Плану Стратегії і будуть подані на фінансування в 2014-2020 рр.
 
Якщо у Вас виникли питання, звертайтесь, будь-ласка, до робочої групи Проекту за тел. (044) 537 63 30, (050) 671 90 04,[email protected]
 
Деталі на сайті www.burshtyn.org
 
Будьмо відповідальними за долю власного краю – плануймо майбутнє разом!
Дякуємо за Вашу участь в розвитку Бурштина!

Контакти

  • http://burshtyn.org/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.