bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся семінар ІТ-школа для НУО
27.06.2014

У рамках заходу було проведено презентації, демострації та практичні роботи присвячених хмарному Microsoft сервісу Office 365 та Windows 8:

1. WindowsXP. Пора прощатися(підтримка завершилася 8 квітня 2014 року) та мобільність завдяки Windows 8.
2. Хмарні технології. Office365 для громадських організацій: використання програм Office онлайн, аудіо та відео конференції завдяки Lync, внутрішня соціальна мережа Yammer, спільна робота за допомогою SharePoint.
3. Автоматизація менеджменту завдяки Microsoft CRM

Усе це та багато іншого громадські організації можуть отримати безкоштовно за програмою Microsoft Software Donations.

Усі презентації та лабораторні роботи можна скачати на OneDrive – семінар 24 червня 2014 року та семінар 18 березня 2014 року.

Також громадські організації можуть приєднатися до проекту  підвищення комп’ютерної грамотності IDEA для молоді та отримати безкоштовно програмне забезпечення в рамках проекту Microsoft Software Donations, а також скористатися можливостями NGO Marketplace для підвищення рівня організаційного розвитку. 
 
Всього до кінця 2014 року буде проведено 4 тренінги, на яких заплановано охопити близько 500 учасників з громадських організацій по свій Україні. Оголошення про початок набору та умови участі на наступний семінар буде повідомлено пізніше.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.