bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Переможці конкурсу грантів Президента України на Волині
12.08.2014

У п’ятницю, 08 серпня 2014 року у коворкінг-центрі «Репортер» серед молоді Волині відбулась презентація проектів, підтриманих в рамках конкурсу Грантів Президента для обдарованої молоді.

 Молоді та активні волинянки отримали можливість реалізації власних ідей на території Волинської області. Так, переможницями стали:

1. Вільчинська Людмила з проектом “Створення можливостей та передумов для соціально-економічного й культурного відродження сільських громад Луцького району”.

В рамках проекту передбачається підвищити рівень громадської безпеки та порядку, а також створити передумови для соціально-економічного відродження сільських місцевостей на базі сіл Суховоля, Радомишль, Романівка, Лаврів, Баківці, Озеряни Луцького району Волинської області.

2. Врублевська Вікторія з проектом “Підтримка професійного становлення молоді в сучасних умовах”.

Впродовж декількох місяців проектом передбачається впровадження інноваційних механізмів залучення громадського та приватного сектору до вирішення проблеми безробіття Волинської молоді, що створить можливості для набуття досвіду роботи та проходження практики для Волинської молоді;  запровадять практики соціально-корпоративної відповідальності бізнесу із молодіжного працевлаштування; покращать професійний рівень громадського сектору Волині.

3. Проект Самчук Людмили “Покращення можливостей для розвитку сільських громад Рожищенського району шляхом використання наявних можливостей території та підвищення економічної спроможності та рівня зайнятості місцевих жителів”.

Впродовж терміну реалізації проектної пропозиції через розвиток народних промислів та використання природного та історико-культурного потенціалу Волинської області сприяти економічному розвитку територій  та вирішенню проблеми незайнятості населення Рожищенського району.

Молодь Волині часто нарікає на відсутність можливостей самореалізації. Та, як показує практика, хто шукає - той знаходить. Можливість реалізувати свою ідею є у кожного. Для цього і існують конкурси та гранти, що підтримують молодь у їх починаннях.

До впровадження проектів активно долучається Обласний молодіжний центр праці та перелік партнерів постійно розширюється.

Якщо у цих ідеях та напрямах діяльності Ви побачили можливість власної самореалізації – звертайтеся за телефоном 0332-78-59-52 (м. Луцьк, вул. Глушець, 49 офісне приміщення Обласного молодіжного центру праці) .

Разом ми зможемо досягнути більшого!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.