bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські активісти Східного регіону підтримали українських бійців у зоні АТО
22.08.2014

З 28 липня по 1 серпня 2014 року на Дніпропетровщині проходила Літня школа самоврядування для громадських та громадянських діячів Східного регіону України. Однією із пропозицій організаторів було надання фінансової допомоги українським бійцям, що перебувають у зоні АТО. Завдяки благодійним внескам учасників вдалось закупити та передати у зону  конфлікту необхідне медичне обладнання для військових.

28 громадських активістів східного регіону долучились до доброї справи під час Літньої школи самоврядування та зібрали кошти на потреби українських військових формувань в зоні проведення АТО. Здавши кожен необтяжливу суму у розмірі 250 грн., учасники зуміли зібрати понад 5000 гривень. За рахунок благодійних внесків представники Центру громадянських діячів придбали та передали в зону конфлікту 2 медичні відсмоктувачі – прилади, необхідні для проведення операційних втручань на відкритих ранах.

«Ми продовжуватимемо практику благодійних внесків для допомоги військовим під час наших найближчих подій. Також будемо намагатись найбільш доцільно використовуватиотримані кошти для потреб наших бійців», - зазначають у прес-службі Центру громадянських ініціатив.

Нагадаємо, що Літня школа самоврядування була проведена з метою сформувати нове покоління ефективних публічних лідерів, які діють в суспільних інтересах, є відкритими для громади, будують роботу в інтересах людей. В подальшому учасників школи залучатимуть до заходів та подій Мережі вільних місцевих політиків, що започаткована в Україні у червні 2014 року.

Організатори: Центр громадянських ініціатив та представництво фонду Фрідріха Науманна в Україні.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.