bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся телерадіомарафон на допомогу армії в Херсоні
22.09.2014

17 вересня 2014 року у Херсоні  відбувся неординарний масштабний благодійний захід -телерадіомарафон “Ми є народ, якого не здолати!”, організаторами якого були   Херсонська обласна державна телерадіокомпанія «Скіфія» та Фонд громади міста Херсон  «Захист».

Марафон тривав з 7.00 до 22.30 в ефірах телеканалу «Скіфія», ефірного радіо «Таврія», відрізках проводового радіо на УР-1 та в режимі онлайн на Інтернет-сайті телерадіокомпанії .Телерадіомарафону передувала велика інформаційна кампанія – проморолики, флайєри, анонси на радіо та телебаченні та різноманітні акції. Збір пожертв здійснювався фондом «Захист»  відразу декількома шляхами – мешканці Херсонщини, підприємства, організації   мали змогу перерахувати свій внесок на спеціально відкритий банківський  рахунок марафону,  окрім того у день марафону  з 7.00 ранку та до 22.30 год. усі телерадіостудії  «Скіфії»  працювали наживо  у форматі відкритого мікрофону.

Кожен бажаючий міг приїхати на «Скіфію» та  внести свою пожертву у скриньку, долучитися до благодійного аукціону та навіть звернутися до херсонців безпосередньо у прямому ефірі. Участь у допомозі нашим військовим взяли школярі і директори, журналісти та політики, військові та митці. Внески не обмежувались грошима :  хтось віддавав свій час, працюючи волонтером марафону, херсонські художники пожертвували свої   картини для благодійного аукціону, діти  привозили янголяток-оберіги ручної роботи, картинки та листи до наших захисників .

Суми пожертв були різними -  хтось  зміг вкинути до скриньки тисячу , хтось - декілька гривень. Найбільший внесок  у банк пожертв телерадіомарафону  сягнув  п’ятдесят тисяч гривень ! Цей благодійник -  колектив компанії “TM ANSERGLOB” (керівник Ольга Загребельна). Цікаво, що сума безготівкових пожертв та пожертв, внесених херсонцями готівкою майже рівна: 99 469 гривень 94 коп.  та 82 788 гривень 30 коп. – відповідно.  Всього проведений Херсонською обласною державною телерадіокомпанією “Скіфія” та Фондом громади Херсона “Захист” 17 вересня 2014 року телерадіомарафон на допомогу військовим формуванням, дислокованим на Херсонщині, зібрав 182 258 гривень 24 коп. На зібрані кошти буде придбано допомогу згідно потреб військових (а це – тепловізори, теплий одяг для солдат) . Їх передача військовим формуванням Херсонщини відбуватиметься прозоро, підзвітно й за всіма правилами бухгалтерського обліку - з балансу Фонду  громади Херсона «Захист» на баланс військових формувань.

Звітні платіжні документи будуть викладені у сканованому вигляді у відповідності до зібраної суми пожертв на сайтах  фонду  «Захист» та ХОДТРК «Скіфія»  -  http://zahyst.ks.ua/ і  http://skifija.ua/  та широко висвітлюватимуться на  телерадіоканалах  компанії.

Контакти

  • Лариса Польська
  • голова Фонду громади Херсона ”Захист”
  •  050-396-49-15

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.