bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтерактивна карта «Центри надання адміністративних послуг 100 найбільших міст України»
04.11.2014

На сайті Муніципально-громадського центру Е-урядування створено інтерактивну карту, що містить інформацію про Центри надання адміністративних послуг 100 найбільших міст України.

У рамках проекту ГО «Подільська агенція регіонального розвитку» «100 міст – крок вперед. Моніторинг інструментів електронного урядування, як основи надання адміністративних послуг» коаліцією неурядових організацій у складі ГО «Подільська агенція регіонального розвитку», Асоціація міст України, ВГО «Громадянська мережа «ОПОРА», Transparecy International Україна, за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та фінансової підтримки Європейського Союзу, було здійснено моніторинг рівня впровадження та розвитку інструментів електронного урядування в 100 найбільших містах України.

У ході моніторингу експертною групою проекту, до якої увійшли представники Національної академії державного управління при Президентові України, було оцінено рівень розвитку офіційних веб-сайтів та систем електронного документообігу органів місцевого самоврядування, а також організацію діяльності Центрів надання адміністративних послуг міст України. Дослідження стало одним із наймасштабніших у даній сфері та дало змогу оцінити рівень та якість використання технологій е-урядування, що є основою розвитку електронних адміністративних послуг, проаналізувати, які зміни відбулись протягом року, виявити основні тенденції та наявні проблеми при їх впровадженні.

На основі результатів моніторингу Центрів надання адміністративних послуг було створено інтерактивну карту, на яку нанесено інформацію про ЦНАП 100 найбільших міст України, отриману в ході дослідження. Окрім контактних даних центрів, на карті розміщено інформацію про окремі аспекти діяльності ЦНАП – умови, створені для людей з обмеженими фізичними можливостями, механізми дослідження думки споживачів, що використовуються в Центрі, можливість та способи попереднього запису до ЦНАП, супутні послуги. Окрім того, кожен відвідувач сайту може залишити на карті коментар, відгук чи пропозиції щодо удосконалення карти та методології дослідження тощо.

Ознайомитися з інтерактивною картою та результатами моніторингу впровадження системи електронного урядування в 100 найбільших містах, а також залишити свої коментарі щодо особливостей діяльності ЦНАП у Вашому місті можна за посиланням: http://www.e-gov.in.ua/specialpage/

Проект реалізується за підтримки ПРООН та ЄС “Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг”

Проект ЄС та ПРООН «Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг» започаткований у 2013 р. з метою вдосконалити процес надання адміністративних послуг органами місцевого самоврядування у містах України за рахунок посилення громадського контролю та налагодження ефективного зворотного зв’язку. Більше інформації про діяльність  проекту – на http://www.ua.undp.org/ (у розділі «Наша робота»).

Європейський Союз складається з країн-членів, які вирішили поетапно об’єднати разом свої інновації, ресурси і долі. Спільно, протягом 50-річного періоду розширення, вони побудували зону стабільності, демократії і поступального розвитку, підтримуючи культурну різноманітність, толерантність та індивідуальні свободи. Європейський Союз зацікавлений в обміні цими здобутками та цінностями з країнами і людьми поза його кордонами.

Програма розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) є глобальною мережею ООН в галузі розвитку. ПРООН тісно співпрацює з усіма верствами суспільства, допомагаючи розбудові країн, спроможних протистояти кризам,  розвивати та підтримувати економічне зростання, націлене на покращення життя  кожної людини. Працюючи  у 177 країнах ми пропонуємо глобальне бачення з урахуванням  специфіки місцевого розвитку, задля розширення прав та можливостей людей та підвищення життєздатності держав. Більше інформації про діяльність  ПРООН – на http://ua.undp.org.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.