bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбувся заключний семінар Народного університету лідерів самоорганізації на Рівненщини
17.12.2014

Участь у заході взяли понад двадцять представників органів місцевого самоврядування області, які зацікавлені у розвитку органів самоорганізації населення у власних територіальних громадах. На семінарі обговорювались питання що стосуються повноважень органів самоорганізації населення у сфері здійсненню контролю за якістю житлово-комунальних послуг, можливістю надання ними соціальних послуг представникам власних територіальних громад, перспективами залучення фінансових ресурсів для реалізації ними соціально значимих проектів.

Семінар було організовано Ресурсним центром підтримки органів самоорганізації населення Рівненської області.

На навчальному заході була присутня голова Корецької районної ради  Марія Михальська, яка звернула увагу його учасників на те, що: «… Для забезпечення сталого стратегічного розвитку сільських територій – створення органів самоорганізації населення є єдиним правильним рішенням у світлі адміністративно-територіальної реформи, яка неодмінного призведе до укрупнення територіальних громад» - зазначила вона у своєму виступі.

«На потрібно бути готовими до викликів сьогодення. Усі ми маємо усвідомити свою власну відповідальність за те що відбувається на нашій вулиці, дворі, у будинку. Ми повинні неформальну активність громад перевести у цивілізоване русло використавши потенціал органів самоорганізації населення у сфері здійсненню контролю за якістю житлово-комунальних послуг, можливістю надання ними соціальних послуг, грамотністю залучення фінансових ресурсів для реалізації соціально значимих проектів» - зазначила Інна Гайворонська, директор Інституту аналізу державної та регіональної політики.

Слухачам семінару було надано методичні матеріали, консультативну та практичну допомогу в моделюванні схем розвитку органів самоорганізації населення.

 

Контакти

  • Інна Гайворонська
  • Інститут АДРП
  • 097 950 22 75

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.