bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Українські благодійники просять підтримати їхню ініціативу
15.01.2015

Загальна проблема чинного Закону України «Про волонтерську діяльність» - це парадоксальне прагнення загнати добровільну і безкорисливу діяльність у бюрократичні рамки. А усіх, хто хоче розвивати благодійність вільно, без перепон, - оголосити порушниками закону.

Український форум благодійників з 2013 року просуває Проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України (щодо волонтерської діяльності)», який зареєстрований під номером 1408, 11.12.2014. На цьому етапі потрібні Ваші голоси за те, щоб прогресивний законопроект 1408 розглянули під час наступного пленарного засідання Верховної Ради. Ми переконалися, що на політикум можна вплинути масовими зверненнями. Часу маємо до 1 лютого 2015 року.

Крок 1, електронний. Підписати петицію онлайн: http://www.petitions247.net/forum/122005 і попросити про це якомога більше друзів і колег. За перші години петиція зібрала понад 100 підписів.

Крок 2, паперовий. Роздрукувати на бланку організації тексти листів на голів фракцій (тексти можна використовувати як основу і вносити свої доповнення). Листи потрібно підписати та поставити печатку. Надіслати оригінали листів (з підписом та печаткою організації) на поштову адресу: вул. Грушевського, 5, м. Київ, 01008.  Або принести (для киян) оригінали листів за адресою: м. Київ, вул. Садова 3а. Готові тексти листів за посиланням: http://ufb.org.ua/aboutus/novini-forumu.htm?id=4047

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.