bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обговорили ЗПУ «Оцінка впливу на довкілля»
07.04.2015

2 квітня 2015 року відбулось широке експертне обговорення законопроекту “Про оцінку впливу на довкілля” за участі громадськості, бізнесу, представників Уряду та Парламенту України.

Проект закону розроблявся для встановлення правових та організаційних основ оцінки впливу на довкілля, забезпечення виконання Україною міжнародних зобов’язань стосовно участі громадськості у прийнятті екологічно важливих рішень.

Присутні на заході представники громадськості, парламентарі та урядовці домовились, що конструктивні зауваження бізнесу і громадськості будуть враховані в законопроекті, а остаточна версія  – презентована після заверешення громадського обговорення в Мінприроди.

Протокол обговорення законопроекту з усіма зауваженнями буде підготовлено Міністерством екології та природниїх ресурсів України та розміщено на сайті. 

Як зауважив Заступник міністра екології та природниїх ресурсів Сергій Курикін: “Прийняття закону “Про оцінку впливу на довкілля” є необхідною умовою повноцінної імплементації Орхуської конвенції та конвенції ЕСПО”.


Прес-служба Центру підтримки реформ

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.