bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери зібрали базу контактів безкоштовної психологічної допомоги бійцям АТО в Україні
09.06.2015

Волонтери Громадської організації “Поруч” підготували базу контактів реабілітаційних центрів, які надають психологічну допомогу військовослужбовцям, що повернулися із зони проведення Антитерористичної операції, та їхнім сім’ям у різних містах України.

Базу волонтерських психологічних центрів розміщено на сайті “Поруч” http://poruch.ua/category/dopomoga-tut. Кожен, хто потребує допомоги, може легко знайти тут адресу найближчого реабілітаційного центру. У переліку – центри психологічної реабілітації у більшості обласних центрів, і їхній список буде поповнюватися далі.

Посттравматичний синдром – поширена проблема, з якою зіштовхується, напевно, кожен воїн, який побував в АТО. І не лише він, а й родина військового часто потребує психологічної допомоги. Хтось нехтує цією проблемою, не надаючи їй належного значення, інші – просто не знають, як і де отримати допомогу. Інформацію про це доводиться шукати. Сподіваємось, інформація, зібрана на нашому сайті допоможе зробити перший крок для отримання психологічної допомоги”, - зазначила виконавчий директор ГО “Поруч” Марія Тищенко.

Окрім бази центрів психологічної допомоги бійцям АТО, волонтери “Поруч” готують інформацію про центри фізіологічної реабілітації, які є в Україні, і найближчим часом перелік цих закладів також буде опублікований на сайті poruch.ua.

Громадська організація “Поруч” – це спільнота волонтерів, які 2011 року об’єдналися з метою реалізації благочинних проектів.

Якщо вас немає у переліку волонтерських організацій на нашому сайті, ви можете додати інформацію про себе, заповнивши реєстраційну форму http://poruch.ua/category/volonteram.

Якщо ж ви потребуєте допомоги, залиште своє звернення за посиланням http://poruch.ua/category/dopomoga-tut.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.