bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадянське суспільство та медіа за прозорий бюджет міста Вознесенська
11.06.2015

Даний проект сприятиме посиленню спроможностей й об’єднання зусиль громадянського суспільства і медіа та збільшить рівень прозорості, доброчесності формування та використання бюджетних коштів на місцевому рівні.

На заході озвучені питання, що виникають у місцевого населення по використанню коштів отриманих в якості пайових внесків на розвиток інфраструктури міста Вознесенська та рекомендації, які в подальшому можливо запровадити, щоб механізм участі громадськості в процесі прийняття рішень органів місцевого самоврядування щодо використання коштів отриманих від пайових внесків став більш дієвим.

Представлені плани реалізації проекту - які запити і куди надсилатимуться, яким чином опрацьовуватиметься контент офіційних веб-сайтів та друкованих видань ради. Крім того, під час заходу журналісти мали нагоду дізнатися, як планується підвищити довіру громадськості до місцевої влади за рахунок відкриття інформації про місцеві фінанси і надання можливості участі у їх розподілі.

Прес-конференція «Громадянське суспільство та медіа за прозорі місцеві бюджети» проходить в рамках проекту «Бюджет участі: Ресурси громади - для потреб громади Вознесенська» реалізується громадською організацією «Агентство економічного розвитку» в межах конкурсу міні-грантів в рамках ініціативи «Громадянське суспільство та ЗМІ - за прозорі місцеві бюджети», що виконується Одеською обласною організацією «Комітету виборців України» , Фундації «Відкрите суспільство» та громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети» за фінансової підтримки Європейського союзу та Посольства Фінляндії в Україні.

Контакти

  • Трандафіл Володимир
  • виконавчий директор ВМГО «Агентство економічного розвитку»
  • координатор проекту «Громадянське суспільство та медіа за прозорі місцеві бюджети»
  • тел. 05134 3-22-50

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.