bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадськість передала Донецькій ОДА перші комп’ютери
14.07.2015

За словами Виконавчого директора організації Сергія Ткаченка, зараз одним комп’ютером користується декілька працівників ДонОДА. «Щоб налагодити нормальний робочий процес, комунікацію з людьми та громадськими організаціями, пришвидшити обробку даних та, зрештою, мати можливість дотримуватися правил цифрової безпеки під час роботи з інформацією, необхідно допомогти владі технікою», - зазначає він.

«На жаль, ДонОДА зараз є таким самим переселенцем, як і люди, яким довелося покинути власні домівки. На окупованих територіях залишилась і більша частина матеріально-технічної бази нашої установи. Коштів у бюджеті на купівлю нової техніки немає, а те, що нам передали в користування після виборів, не покриває потреб працівників. Зараз нам потрібні не якісь потужні машини, а звичайні комп’ютери, принтери, факси та інша офісна техніка для роботи. Ми дуже вдячні Донецькому КВУ за проявлене розуміння та бажання допомогти, за організацію збору техніки. Адже, вона зараз вкрай необхідна працівникам адміністрації, щоб оперативно виконувати усі свої функції та впорядковувати життя населення на Донеччині», - наголосив Директор департаменту з питань внутрішньої політики Олександр Меланченко.

Нагадаємо, що акція зі збору техніки для працівників ДонОДА триває. Є велика потреба у комп’ютерах, ноутбуках, принтерах, сканерах, факсових апаратах, телефонах, фотоапаратах тощо. Мова не йде про новітні зразки сучасної офісної апаратури – допомогти може звичайний стаціонарний комп’ютер, який знаходиться в робочому стані та вже певний час припадає пилом в офісній шафі. Друзі, в першу чергу з всеукраїнських громадських організацій, але й всі інші, хто має стару працюючу техніку, якою не планує більше користуватись, закликаємо вас допомогти нашим органам влади!

Пункт прийому офісної техніки: м. Київ, вул. Хмельницька, 10, блок 3 (район метро Святошин). Можливий самовивіз. Деталі за телефоном: +38 050 368 60 74.

Контакти

  • +38 050 368 60 74

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.