bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підготовка форуму громадських організацій, створених переселенцями, що мешкають на Західній Україні
28.09.2015

Форум громадських організацій, створених переселенцями, що мешкають на Західній Україні, ініційовано ГО «Україна - моя сім'я» (м. Рівне) і заплановано на листопад. Під час  проведення Форуму планується створення «Альянсу організацій переселенців в Західній Україні».

З початку вересня 2015 року ГО «Україна - моя сім'я» (м. Рівне) почала реалізувати власний проект “Посилення впливу громадських організацій переселенців Західних областей України на прийняття рішень щодо вирішення проблем ВПО на урядовому рівні, шляхом створення «Альянсу організацій переселенців в Західній Україні». Проект проводиться в рамках проекту “Українська регіональна платформа громадських ініціатив,що здійснюються за фінансової підтримки Європейського союзу, та Рівненської обласної організації “Комітет виборців України”. «Альянс..» створюється для обміну досвідом, успішними проектами, активними діями та налагодження комунікацій між ГО для покращення впливу на вирішення проблем переселенців на місцевому і державному рівні.

В рамках проекту для визначення основних напрямків  роботи в листопаді буде проведений Форум громадських організацій, створених переселенцями, з Волинської, Чернівецької, Івано-Франківської, Хмельницької, Закарпатської, Тернопільської та Львівської областей.  На ньому будуть обговорені та проаналізовані  проблеми ВПО в західних областях України. Своїм досвідом у справах вирішення подібних  проблем поділяться експерти  з інших країн.

Ініціативу проведення Форуму і створення “Альянсу організацій переселенців в Західній Україні” вже підтримали: ГО «Переселенці Криму та Донбасу» (м.Луцьк), «Донбас Український» (м.Чернівці), Всеукраїнського об’єднання “Українці Донбасу і Криму” (Івано-Франківськ). Очікується, що до них доєднаються ще близько 15-20 організацій ВПО. Зареєструватись до участі можна  на сторінці в фейсбуці http://on.fb.me/1KObbke, або за електронною адресою [email protected].

Цей документ здійснений за фінансової підтримки Європейського Союзу. Зміст цього документу є одноособовою відповідальністю  ГО “Україна - моя сім’я”  і за жодних обставин не може вважатись як такий, що відображає позицію Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.