bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Вінниці пройшла акція «Європа без торгівлі людьми!»
20.10.2015

18 жовтня 2015 року Всеукраїнська коаліція громадських організацій з протидії торгівлі людьми провела національну акцію під гаслом «Європа без торгівлі людьми!», приурочену до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми. 

Захід у Вінниці був спрямований на привернення уваги населення до проблеми торгівлі людьми та організований ВОПО “Джерело надії” за сприяння Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Вінницької ОДА та завдяки підтримці  Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraine.

Під час акції роздавали перехожим буклети з правозахисною інформацією та розповідали як не стати жертвами шахрайських схем, особливо під час подорожей та працевлаштування за кордоном, а також як діяти та куди звертатися, потрапивши в небезпечну ситуацію.

Я багато у своєму житті подорожував і потрапляв у різні ситуації. Дійсно іноді було складно знайти вихід з них. Потім я дізнавався як це зробити, але якби я був би обізнаний раніше - я б виходив з цих ситуацій набагато простіше”, - говорить Олексій Кононов, перехожий.

На знак зменшення кількості сумної статистики в Україні, активісти разом із перехожими відпустили у небо жовто-блакитні кульки.

 

Контакти

  • ВОПО “Джерело надії”
  • +38(066) 368 78 48; (0432) 26 31 82

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.