bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Святкування Дня осіннього іменинника у Білоцерківській спеціалізованій школі-інтернат
13.11.2015

11 листопада велика дружня родина Білоцерківської спеціалізованої школи-інтернат для дітей із порушенням слуху, святкували День осіннього іменинника!

Вчора був гарний день, хоч за вікном вже осінь, погода холодна і частенько йшов дощ, проте у  Білоцерківській спеціалізованій школі-інтернат для дітей із порушенням слуху, було справжнє свято – День осіннього іменинника.

Діти і тиша – поняття несумісні, адже відомо, там де дітлахи – завжди галас, лунає сміх та гучні розмови, але з-поміж нас є діти з вадами слуху. Музика, звуки природи, слова матусі - все це їм не доступне. Науково доведено, чим раніше дитина з такими вадами потрапила в умови цілеспрямованого педагогічного впливу, тим кращих результатів можна досягти в її загальному розвитку. Саме таким закладом, де навчаються діти з порушенням слуху, є Білоцерківська спеціальна ЗОШ І-ІІ ступенів.

День народження дитини – зазвичай радісне, світле, безпосереднє свято, що навіть дорослим на якусь мить хочеться знову стати малюками. Годі й казати, яка казкова  атмосфера панує там, де вітають кілька десятків юних іменинників, а їх аж - 27! 

Ото ж і ми: Артем Зайцев, Надія Карпенко, Людмила Савченко прийшли з вітаннями і подарунками. А разом з нами завітали зіркові гості - неперевершені, надзвичайно талановиті, мега драйвові - дует «АННА-МАРІЯ». Це був надзвичайний сюрприз, «АННА-МАРІЯ» виконали кілька своїх хітових пісень, потанцювали, поспілкувалися та роздали дітям листівки з автографами.

Настоятель парафії Покрова Божої Матері Української православної церкви Київського патріархату - священик Микола Гопайнич – благословив дітей і подарував для закладу ікону Пресвятої Богородиці.

Також вітальні листівки передала Ані Лорак, а солодкі подарунки – Віктор Шаравара. 

В залі було надзвичайно тепло й радісно, гарний настрій, позитивні враження та щирі дитячі посмішки!

Більше фото - тут http://www.ex.ua/656051159654

Відео знаходиться за посиланням: http://www.ex.ua/234128650608

Крім того, 11 листопада нашою дружньою командою: Артем Зайцев, Надія Карпенко, Людмила Савченко, ми завітали в гості до наших друзів – це хлопчики, які виховуються та проживають у Білоцерківському дитячому будинку-інтернат. Діти з особливими потребами, але такі щирі та привітні!

Під час нашої короткої зустрічі всі отримали гарний настрій, чудові враження, а найкращим подарунком для нас було бачити щирі усмішки на обличчях діточок, вони посміхались, а це головне, враження незабутні!

Фото - http://www.ex.ua/869339361616

відео - http://www.ex.ua/795114828757

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.