bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

До заходів «Скажи своє слово!» долучилися студенти дніпропетровських коледжів
17.11.2015

Молодіжні публічні дискусії «Скажи своє слово!» продовжують крокувати Дніпропетровськом!  В період з 26 жовтня по 5 листопада 2015 року виставку «Кожен має право знати свої права» та молодіжну публічну дискусію «Скажи своє слово!» гостинно зустріли Дніпропетровський транспортно-економічний коледж. Дніпропетровський педагогічний коледж Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара, Дніпропетровський монтажний техникум, Технологічний коледж Дніпропетровського державного аграрного університету.

Жвава дискусія з теми місцевих виборів та децентралізації, багато питань та нарікань на закритість влади та корупційні чинники.

Висловлювалися побоювання, щодо появи місцевих феодалів. Однак з експертною допомогою розібралися в тому, що таке децентралізація та які перспективи мають у цьому процесу молоді люди та громада в цілому.

Традиційно в проекті «Скажи своє слово!» завершилися дні молодіжних публічних дискусій Квестом по драбині Р.Харта 12 листопада. Та за результатами роботи журі, було номіновано 10 часників до участі на Брейншторминг. 

Вітаємо команду Дніпропетровського педагогічного коледжу Дніпропетровського національного університету ім. О. Гончара з перемогою у 3-му Квесті по драбині Р.Харта у проекті “Скажи своє слово!”.

Цей захід організовує Всеукраїнська громадська організація «Громадська палата України» у Дніпропетровській області, він реалізується в рамках проекту Українська ініціатива зміцнення громадської довіри (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • Наталя Жебрик
  • 096-829-3900

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.