bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадські активісти вчились контролювати органи місцевого самоврядування на Донеччині
30.11.2015

24, 25 та 26 листопада у Слов’янську та Краматорську відбулись тренінги «Як громаді успішно комунікувати з місцевою владою та контролювати її». 

Тренером яких виступив Володимир Піньковский, експерт з питань виборчого законодавства та місцевого самоврядування, Центр підтримки громадських ініціатив (Житомир).

Під час презентації учасниками було розглянуто функції та повноваження органів місцевого самоврядування, інструменти участі ОГС у виробленні політики на місцевому рівні, механізми громадського моніторингу місцевих бюджетів та діяльності органів місцевого самоврядування, інструменти поширення інформації про результати моніторингу: блоги, місцеві ЗМІ, можливості онлайн платформи «Відкриті бюджети міст Донбасу» – www.openbudget.org.ua.   

Наступні тренінги для громадських активістів з питань контролю місцевих бюджетів пройдуть в Слов’янську та Красному лимані 11,12 грудня.

Нагадаємо, що платформа «Відкриті бюджети міст Донбасу» - це корисний інструмент для громадян, які бажають знати та контролювати фінансову діяльність місцевої влади, приймати участь у формуванні пріоритетів соціального економічного розвитку, вносити пропозиції з метою покращення життя власної громади. Долучитись до проекту в якості волонтера можна заповнивши форму зворотнього зв`язку на сайті – openbudget.org.ua

Проект «Прозоре місцеве самоврядування міст Донбасу – запорука  демократичних змін в Україні» здійснюється ГО «Агенція демократичного розвитку Донбасу» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.  

Контакти

  • Агенція демократичного розвитку Донбасу
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.