bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Донбасі громадськість розробляє «дорожню карту» допомоги ВПО
23.02.2016

18, 19 та 20 лютого 2016 у містах Красний лиман, Кремінна, Дружківка пройшли 3 круглі столи «Мистецтво почути один одного» для представників громадськості, політичних сил, переселенців та органів влади на Донбасі. 

Організатором круглих столів виступила ГО «Правозахисний рух в підтримку прав біженців Донбасу». 

Під час круглих столів учасники обговорили проблеми адаптації ВПО в громадах, питання дискримінації та доступу ВПО до медичних та соціальних послуг. Частина заходів була присвячена обговоренню та прийняттю «дорожньої карти» допомоги ВПО на Донбасі, яка буде включати в себе конкретні заходи з боку органів місцевого самоврядування, громадських організацій та волонтерів.

- За результатами круглих столів було створено робочу групу, яка буде доопрацьовувати пропозиції громадськості та узгодить остаточний варіант «дорожньої карти» допомоги ВПО на Донбасі. В подальшому цей план дій буде реалізовано з метою надання якісних послуг ВПО, - відмітив голова організації І. Світличний.

Громадська кампанія з подолання дискримінації біженців «Гуртуймось для просування змін в суспільстві» реалізується ГО «Правозахисний рух в підтримку прав біженців Донбасу” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. 

Контакти

  • ГО «Правозахисний рух в підтримку прав біженців Донбасу»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.