bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Запоріжжі громадськість домовилась спільно допомагати ВПО
29.02.2016

27 лютого у Запоріжжі відбувся круглий стіл «Об’єднання зусиль громадськості та місцевої влади для протидії усім формам дискримінації в Запорізькій області», ініціатором якого стала ГО «Запорізька правозахисна група».

Участь у заході взяли юристи, психологи, кейс-менеджери, ВПО, представники соціальних служб та органів місцевого самоврядування.

Під час заходу учасники обговорили питання співпраці НУО в сфері допомоги ВПО, презентували результати конкурсу студентських робіт «Ми єдині!» на тему толерантності та примирення мешканців з різних регіонів України та затвердили план роботи правозахисної мережі з допомоги ВПО.

«За результатами круглого столу було затверджено план спільної роботи НУО, юристів, психологів для допомоги та інтеграції переселенців в Запорізькій області. Цей план передбачає, як надання юридичних та психологічних консультацій, так й конкретні заходи з примирення, попередження дискримінації ВПО в громадах», - відмітив керівник НУО Сергій Пащуков.

Проект «Початок національного діалогу для примирення українського суспільства на міжрегіональному рівні та підвищення потенціалу в сфері захисту та місцевої інтеграції переселенців в Запорізькій області» реалізується ГО «Запорізька правозахисна група» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.