bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Волонтери провели майстер-класи для дітей-сиріт Тернопілля
30.04.2016

Тернопільські волонтери навчали українським традиціям Великодня 55 дітей-сиріт з дитячих будинків Тернопільської області в імпровізованій Великодній майстерні. 

У передчутті Великодня, благодійний фонд «Майбутнє сиріт» організував та провів благодійну акцію “Великодні майстер-класи для дітей-сиріт”.

55 вихованців з 5-ти шкіл інтернатного типу Тернопільської області зїхалися до міста Тернополя, щоб навчитися та удосконалити майстерність виготовлення Великодніх виробів, які стануть подарунками для себе чи своїх друзів. 

У приміщенні БФ «Карітас Тернопіль» не було місця де яблуку впасти. Рідість, сміх, активна робота майстрів заполонила святкову атмосферу і передчуття Великодня. Отець Мирон благословив учасників на добрі справи після чого усі помолилися за Україну і взялися до виготовлення Великодніх робіт: писанки з воску, Великодні відкритки, вироби з бісеру, декупаж яєць, вироби з фетру та багато цікавих речей завдяки волонтерам з ТМГО “Молода просвіта”, Тернопільського Центру творчості дітей та юнацтва, приватних майстрів Наталі Орищак, Наталі Коцюби, Ані Болдіної та інших.

Окрім навчання, на дітей чекав сюрприз, який тримали організатори до моменту виступу. Колектив “Be Happy” продемонстрував дітям шоу з хімічних експериментів, що піднесло ще більше настрою і свята. Діти відповідали на запитання професора та за любки приймали активну участь в експериментах.

Після трьохгодииної активної програми, діти пригощалися і смакували солодощами. 

Але на жаль кожне свято має завершення і діти з позитивними враженнями повернулися в дитячі будинки. У кожного було побажання скоро знову зустрітися, щоб про них памятали, адже персональна турбота про цих дітей є найважливішим у їх житті. 

Благодійна акція “Великодні майстер класи для дітей-сиріт 2016” стала можливою за фінансової підтримки небайдужих і за сприянням директорів шкіл-інтернатів. 

Підтримати діяльність волонтерів фонду “Майбутнє сиріт” може кожен і запрошуємо: http://www.orphansfuture.org

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.