bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створено інформаційний ресурс для агенцій регіонального розвитку
30.04.2016

Команда експертів ГО «Центр реформ для місцевого розвитку» відкрила новий спеціалізований інформаційний ресурс (http://www.region.net.ua) покликаний бути джерелом якісної та достовірної інформації про сучасні Інституції розвитку територій.

На ньому вже зібрано найкращі зразки документів та супровідної інформації, необхідних для створення сучасних українських Агенцій Регіонального Розвитку в юридичній формі установ – презентація, алгоритм дій та покрокова інструкція, Положення (Установчий Акт) АРР, Протокол установчих зборів, Положення про Наглядову Раду, проекти розпоряджень на рішень ОДА та Облради, тренінгові програми, навчальні модулі, проектні пропозиції та багато інших.

Вся інформація та документи – результат багаторічної праці та досвіду роботи у всіх регіонах України, проектів розвитку територій ініційованих українськими та міжнародними установами та організаціями.

Процес створення сучасних АРР в яких ми беремо участь вже триває у Вінницькій, Донецькій,  Луганській, Київській, Хмельницькій, Чернігівській областях.

Команда експертів ГО “Центр реформ для місцевого розвитку” готова працювати індивідуально у кожному випадку та сформувати та виконати найбільш прийнятний План дій щодо створення АРР у Вашому регіоні. Крім того ми працюватимемо не тільки на стадії створення установи, але – і що найголовніше та найважливіше – надаватимемо консультаційну, організаційну, правову допомогу, тренінгові та коучингову (менторську) допомогу вже в процесі функціонування установи в перший рік, а саме: проведення спеціалізованих тренінгів, підготовка проектів розвитку, супроводження їх на стадії подачі та погодження донорами, впровадження та звітування за міністерськими та міжнародними вимогами, організація підвищення кваліфікації працівників установи, та інше.

Для отримання детальної інформації щодо створення АРР, різнопланових консультацій з питань регіонального розвитку та написання проектів як на ДФРР так і для фінансування з інших, в тому числі міжнародних, джерел просимо звертатись: ГО «Центр реформ для місцевого розвитку».

Контакти

  • ГО «Центр реформ для місцевого розвитку»
  • [email protected]
  • +38 044 537 63 30

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.