bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Благодійний аукціон побачень як спосіб допомогти дитині з онкозахворюванням
10.05.2016

20 квітня 2016 р. БФ «Заради дітей України» розпочав благодійний аукціон побачень, який триватиме до 25 травня 2016 р. 

Саме цього дня зустрінуться всі учасники аукціону, які подали свої кандидатури на участь у даному проекті, та матимуть прекрасну можливість обзавестись новими знайомствами, а найголовніше – допомогти дитині, яка має онкозахворювання.

Про Назара Сорокопуда ми не раз уже писали на сторінках нашого сайту та в соціальних мережах фонду. Регулярно волонтери нашого фонду навідуються в гості до хлопчика та його мами Оксани. Завдяки небайдужим українцям, які відгукувались на наше прохання про допомогу Назару, ми мали змогу постійно підтримувати хлопчика і медикаментами, і медпрепаратами, і продуктами харчування, книжками, одягом, фінансами тощо.

Назару Сорокопуду 9 років, ще донедавна він був цілком здоровою та активною дитиною. А ж поки через головний біль, паморочення, багаторазову нудоту, сім’я не звернулася до лікаря та не почула про жахливий діагноз - медулобластома. Простіше кажучи злоякісна вроджена нейроектодермальна пухлина головного мозку, що вражає дітей і підлітків. У результаті йому видалили пухлину головного мозку. Зараз йому поставили вже новий тунельний катетер Broviac, він проходить курс підтримуючої хіміотерапії. Процедур, які коштують грошей, Назару доводиться проходити чимало, тому волонтери нашого фонду намагаються максимально допомагати мамі Оксані та сину Назару.

Саме з метою допомоги дитині Благодійний фонд «Заради дітей України» і розпочав втілювати в життя даний соціальний проект. Благодійний аукціон побачень – чудова нагода перевірити не тільки свої якості до співпереживання та можливості допомагати іншим, але і познайомитись з новими цікавими людьми, яких також до цього знайомства привела благодійна ціль. Такі аукціони в Україні з кожним роком набувають все більшої популярності. І вже перевірений часом факт – на благодійному аукціоні побачень можна знайти свою другу половинку.

Тож, якщо у вашому серці є місце для доброї справи та нових знайомств – ласкаво просимо! Детальніше дізнатись про сам аукціон та ознайомитись з його учасниками можна в соціальних мережах:

https://vk.com/blagodijny2016

http://bit.ly/21Rl1vi

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.