bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська акція «Реакція. На Крим»
05.06.2016

Стартує всеукраїнська акція «Реакція. На Крим» за допомогою якої українці зможуть писати слова підтримки кримчанам. 

Мета проекту – переконати кримчан в тому, що про них пам’ятають і підтримують на материковій частині України і бажають якнайшвидшого повернення півострова.
 
Проект приурочений до Дня кримськотатарського прапора, що відбудеться 26 червня.
 
Сьогодні існує багато думок щодо того, чи є в українців своєрідна «реакція» на Крим. Чи відгукується в їхньому серці анексований півострів, чи жадають вони його якнайшвидшого повернення або навпаки, вже давно змирилися зі втратою? Акція «Реакція. На Крим» дає зрозуміти, що реакція є – вона «заговорить» листами, які несуть слова підтримки кримчанам. Ми віримо в те, що акція виправдає свої очікування і незабаром учасники отримають чимало позитивних відгуків.

Хочете написати лист? Приєднуйтесь:

  • напишіть листа у довільному форматі. Він може містити слова підтримки, уривки художніх творів, малюнки – все, що, на Вашу думку, може підтримати кримчан. Забороняються політичні обговорення, агітація, вживання нецензурної лексики тощо;
  • принесіть лист в один з офісів КримSOS (адреси шукайте http://krymsos.com/about/contacts/) або надішліть поштою. Поштова адреса: 02088, Київ, вул. Суворова 9, КримSOS.

Конфіденційність гарантуємо, листи будуть передані без імен і адресних даних відправників.

Також ви можете залишити слова підтримки в соцмережах під хештегом #РеакціяНаКрим.

26 червня, в День кримськотатарського прапора, ми повідомимо, скільки було зібрано листів, і передамо їх за допомогою волонтерів до Криму. Найближчим часом ми опублікуємо адреси місць в Києві і регіонах, за якими Ви також зможете передати свої листи кримчанам.

Ви можете підтримати акцію, виставивши скриньку для листів «Реакція. На Крим» у своїй організації. Потім зібрані листи ви можете передати в КримSOS описаними вище способами. З усіма питання пишіть на [email protected].

Контакти

  • Всеукраїнська акція «Реакція. На Крим»
  • [email protected]
  • (063) 073-16-19
  • (096) 684-88-47
  • (095) 031-53-97

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.