bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Луганщині громадяни розповіли як вони отримують безоплатну правову допомогу
13.06.2016

Протягом травня 2016 р. волонтери ГО «Громадська платформа» провели дослідження громадської думки щодо головних проблем мешканців міста, якості роботи ЦПІК та їх побажань щодо створення системи безоплатної правової допомоги. Всього в опитуванні прийняли участь 100 осіб в Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Так з опитаних респондентів тільки 36% коли-небудь звертались за безоплатної правовою допомогою, серед установ де вони отримували допомоги більшість назвала Центри правової інформації та консультацій,  органи місцевого самоврядування, місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги та приватну юридичну практику.

Більшість опитаних громадян (58%) бажає отримувати безоплатну правову допомогу в приймальнях, де вони зможуть поспілкуватись з юристом та отримати необхідні документи, тільки 18% опитаних бажає отримувати допомогу телефоном, ще 10% громадян не проти отримувати безоплатну правову допомогу онлайн.

Дослідження громадської думки є корисним інструментом підвищення ефективності роботи Центру правової інформації та консультацій в Сєвєродонецьку та наших приймальнь в Лисичанську та Рубіжному. За результатами дослідження ми вносимо корективи в нашу роботу відповідно до потреб клієнтів”, - відмітив керівник ГО «Громадська платформа» Сергій Кошель.

Даний проект “Адвокаційна кампанія з розширення можливостей отримання та інтеграції первинної і вторинної безоплатної правової допомоги на рівні громад міст Рубіжне, Лисичанськ та Сєвєродонецьк” виконується в рамках Проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», який впроваджується Канадським бюро міжнародної освіти за підтримки Уряду Канади.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.