bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект USAID «Громадяни в дії» відкрив Консультаційний центр в Кривому Розі
27.06.2016

В м.Кривий Ріг з червня 2016 року розпочав свою роботу Консультаційний центр з питань законодавства для громадських та благодійних організацій. Центр був відкритий в рамках проекту USAID «Громадяни в дії» і буде надавати послуги з реєстрації громадських та благодійних організацій.

Урочисте відкриття центру відбулось 22 червня за участі місцевих активістів, журналістів та депутатів міської ради. Під час заходу представники проекту «Громадяни в дії» розповіли про причини відкриття центру, активні послуги та плани на майбутнє.

Костянтин Лациба, організаційний менеджер проекту: “Мета центру - сприяти створення та розвитку громадських та благодійних організаці”

Центр вже допомогає реєструвати громадські та благодійні організації: зокрема консультує з підготовки статуту організації, надає типові документи, інформує про процедуру та умови реєстрації, допомогає отримати статус неприбутковості та привести статути у відповідність до законодавства.

В перспективі Центр почне консультувати і по інструментам місцевої демократії в м.Кривий Ріг. А саме: як подавати місцеві ініціативи і петиції, як проводити консультації з громадськістю та громадські слухання.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.