bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Білій Церкві відбулося свято «Всі ми – різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ!»
22.08.2016

В неділю, 21 серпня,  в стародавньому Юр’єві за ініціативи дружніх громадських організацій – ГО «СТРІТ ВОРКАУТ БІЛА ЦЕРКВА» та ГО «ФОНД ГРОМАДИ БІЛОЦЕРКІВЩИНИ» – відбулася святкова спортивно-розважальна програма «Всі ми – різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ!», учасниками якої стали також  вихованці Центру соціальної реабілітації «Злагода» та діти ГО «Переселенці Сходу».

Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Злагода» – це заклад, в якому отримують виховання та реабілітацію близько 50 дітей, що опинилися у тяжких сімейних обставинах.

Програма заходу була насиченою. Спочатку спортивні змагання в п’яти номінаціях, безліч спортивних активностей, а переможці отримали кубки, медалі та дипломи. Потім міні святкова концертна програма за участі артистів: талановита співачка Катя Гройс, учасниця вокального конкурсу «New cover FM», міжнародного зльоту Ігоря Крутого, яскрава Даша DORETI, лауреат міжнародних і всеукраїнських конкурсів, юна білоцерківчанка, яка 18 червня представляла Україну у Вітебську на «Слов’янському базарі» і зайняла ІІ місце Катя  Манузіна.

Мета святкового заходу «Всі ми – різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ!» – соціалізація дітей з вразливих верств населення та популяризація здорового способу життя!

Ось так разом, згуртувавшись, ми вирішили організувати святковий захід для вихованців Центру соціальної реабілітації «Злагода», що в місті Біла Церква, адже всі ми – різні, проте заслуговуємо на однаково дружній світ!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.