bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Києві відбулася акція «Велосипедом на роботу»
22.09.2016

22 вересня, Київ відзначив Всесвітній День без авто акцією «Велосипедом на роботу», яку організувала Асоціація велосипедистів Києва.

На Майдані Незалежності зустрілися жителі Києва, які приїхали велосипедом на сніданок, щоб потім роз’їхатися на роботу чи навчання. “У День без авто ми запросили киян приїхати на роботу чи навчання велосипедом. Велосипед може бути зручним, швидким та дешевим транспортом для щоденних поїздок, якщо є необхідні умови. Створення повноцінної велоінфраструктури окупається завдяки тому, що велосипед стає альтернативним видом транспорту і вирішує актуальні проблеми Києва: затори, смог, великі витрати на будівництво та утриманння доріг”, — заявив голова Асоціації велосипедистів Києва Богдан Лепявко.

За даними Асоціації велосипедистів Києва, попит на велоінфраструктуру в Києві зростає. Останній підрахунок велосипедистів восени 2016 року показав, що за рік на велодоріжці на вул. Оноре де Бальзака (веломаршрут Троєщина-Європейська площа) кількість велосипедистів збільшилась на 50%.

Під час акції “Велосипедом на роботу” відбулася церемонія нагородження переможців конкурсу “Велопрацедавець року”, який Асоціація велосипедистів Києва організовує вже сьомий рік поспіль. 

Більше інформації та ФОТО на сайті Асоціації велосипедистів Києва.

Контакти для ЗМІ: Марина Блудша, медіакоординатор Асоціації велосипедистів Києва, [email protected], 0977930569.

Асоціація велосипедистів Києва – громадська організація, місією якої є комфортний та безпечний Київ, у якому кожен хоче і може їздити на велосипеді.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.