bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тиждень права з нагоди проголошення загальної декларації прав людини
22.11.2016

Інститут політико-правових та релігійних досліджень запрошує долучитися до Тижня права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року Загальної декларації прав людини, організаторами якого виступають Координаційна рада молодих юристів міста Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби міста Києва Головного територіального управління юстиції у місті Києві, Інститут політико–правових та релігійних досліджень.

В рамках тижня права з нагоди проголошення Генеральною Асамблеєю ООН  Загальної декларації прав людини заплановано з 5 по 9 грудня 2016 року проведення правоосвітніх заходів та надання професійної безоплатної первинної правової допомоги з питань реалізації і захисту прав людини.

Місія «Тижня права» – утвердження поваги до права та довіри до правників як правової традиції в українському суспільстві.

6 грудня 2016 року з 10.00 до 13-00 відбудеться Школа правових знань, в ході якої учасники матимуть змогу ознайомитись з особливостями юридичного підприємництва, ефективними методиками управління грантовими проектами у сфері правової освіти, типами клієнтів в юридичному бізнесі та отримають від експертів відповіді на актуальні питання сьогодення.

З 5 по 9 грудня 2016 року здійснюватиметься надання професійної безоплатної правової допомоги юристами  та молодими правниками організаторів заходу, за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 16-22, офіс 1203/2.

Для участі у Школі правових знань необхідно заповнити заявку за посиланням.

Запис на консультацію за тел. 050-352-96-56, 067-538-97-98 або шляхом направлення е-листа на адресу: [email protected] вказавши у темі «Тиждень права».

Участь у заходах є безкоштовною.

Координатор проекту:

Голова Координаційної ради молодих юристів м. Києва при Печерському районному відділі державної виконавчої служби м. Києва Головного територіального управління юстиції у м. Києві,

Президент Інституту політико–правових та релігійних досліджень

Герасименко Олександр Олександрович

е-mail: [email protected]

Детальніше: www.facebook.com/institute2015.

Контакти

  • Герасименко Олександр Олександрович
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.