bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Чернігові відбувся АHALAR-fest
12.12.2016

Обмін досвідом більш ніж 110 учасників «Території розвитку», презентації, практичні кейси, процесуальна робота, майстер класи, лекції, панельні дискусії та онлайн-трансляції. Все це на АHALAR-fest: Сила досвіду громади.

Фестиваль допоміг більш яскраво проявити вже існуючий в мережі потенціал активізації громад.  Протягом масштабного заходу експерти з 7 країн (України, Білорусі, Польщі, Словаччини, Чехії, Венгрії та Німеччини) активно обговорювали теми розвитку локальної демократії, децентралізації і роботи з конфліктами.

Зузанна Фіалова з партнерської організації PDCS  висловила  свою зацікавленість у подальшій співпраці з Центром АХАЛАР і розповіла про новий проект на підтримку громадських ініциатив, який розпочнеться в наступному році. В ньому буде партнером ще одна відома чернігівська організація МАРТ.

Крім того, на фестивалі учасники започаткували більше 10 нових проектів та домовилися про подальші дії щодо їх реалізації.

АHALAR-fest був проведений за фінансової підтримки SlovakAid, Вишеградського Фонду, Фонду ім. Ч.С. Мотта.

4-денна офлайн частина фестивалю вже закінчилася, та онлайн фестиваль ще прожовжується. В мережі учасники продовжують обмінюватися висновками, доступні записи трансляцій майстер класів.

Більш детальна інформація на нащій сторінці на Facebook http://bit.ly/2frg4LL.

Або за хештегом #Ahalar у соціальних мережах

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.